Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mame joj zavide

Beyonce ima malu vojsku dadilja koje joj čuvaju djecu

Foto: Instagram
1/3
27.07.2017.
u 15:29

Pjevačica je angažirala osam dadilja koje čuvaju njene blizance Rumi i Sira, a i njena starija kći ima dvije dadilje.

Beyonce i Jay Z sredinom lipnja dobili su blizance Rumi i Sira koji već imaju malu vojsku dadilja koje ih čuvaju. 

Pjevačica je angažirala šest  dadilja za čuvanje blizanaca i svakog blizanca čuvaju tri dadilje koje rade u smjenama od osam sati, piše Daily Mail. Svaka dadilja od glazbenog para ima godišnju plaću od 100 tisuća dolara. 

- Blizanci ne spavaju u isto vrijeme i Beyonce je odlučila kako joj trebaju tri dadilje za Rumi i tri za Sira i dadilje su joj na raspolaganju 24 sata jer rade smjene od osam sati - kaže izvor blizak paru. K tome i Beyonceina starija kći Blue Ivy ima dvije dadilje, a sve dadilje smještene su u unajmljenoj vili u Malibu koja je trenutno dom obitelji Carter. 

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
18:18 27.07.2017.

mora joj netko čuvat djecu sigurno su dobro plaćene

LI
liliZG
13:48 28.07.2017.

i onda pitanja , poput: kako ste tako brzo nakon rođenja istesali svoju liniju, gube svaki smisao... vojska dadilja, kuharica, spremaćica, kozmetičara , frizera i ... obične žene bi trebale razmisliti da li trebaju poslušati savjete takvih "zvijezda" sa vojskom pomočnika jer one neće moći potrošiti vrijeme na oporavak kao što to one mogu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije