Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Evo kako Beyonce demantira trudnoću!

beyonce
Foto: Instagram
1/5
18.09.2015.
u 08:59

Priča se već neko vrijeme da će se rastati. Budući da se već neko vrijeme odmara sa suprugom i kćeri Blue Ivy, ta informacija je također demantirana

Beyonce je na najbolji mogući način demantirala glasine da je trudna po drugi put.

Naime, objavila je na svom Instagramu fotografiju s obiteljskog odmora u Italiji. Očito je da nije trudna jer je nazdravila šampanjcem. Osim toga, duge plovidbe na jahti nisu baš najbolja ideja za ženu s jutarnjim mučninama. Glasina o trudnoći nije jedina koja prati seksi Beyonce.

Priča se već neko vrijeme da će se rastati. Budući da se već neko vrijeme odmara sa suprugom i kćeri Blue Ivy, ta informacija je također demantirana. Dok glasine kruže, Beyonce plovi Italijom.

>>Nevjernom suprugu Beyonce odlučila stati na kraj: Uskoro će objaviti razvod?

>>Beyonce i Jay Z više nisu najplaćeniji zvjezdani par, evo tko ih je svrgnuo s trona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije