Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špancirfest

Besplatno na koncerte UB40, Parnog valjka, Dobioze kolektiv...

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
15.06.2018.
u 12:59

Od tri glazbene pozornice,  gotovo da je nemoguće odabrati koja je najljepša, kaže Jelena Toth iz Turističke zajednice.

Na ovogodišnjem  jubilarnom  20.  Špancirfestu  koji će se od 17. do 26. kolovoza održati u Varaždinu, za koncerte UB40, Soul II Soul, The Brand New Heavies, Parnog  valjka, Dubioze  kolektiv, SARS-a, Urban &4, Zabranjenog pušenja, Mije Dimšić i Zdenke  Kovačiček neće se naplaćivati ulaznice.

Najavljeno je to na predstavljanju programa u Varaždinu. - Od tri glazbene pozornice,  gotovo da je nemoguće odabrati koja je najljepša - glavna pozornica  koja će biti  smještena između zapadnog bedema i zidina Starog grada,  intimna i romantična  ispred prekrasne vile Bedeković ili zabavna smještena na varaždinskom Korzu.  Zabave će biti i na Trgu Miljenka Stančića gdje  će  za  glazbeni  program  biti zaduženi DJ-evi - kaže Jelena Toth iz Turističke zajednice.   

Pozornica kod vile Bedeković namijenjena je izvođačima koji su ostali u posebnom sjećanju publici, za svojevrsni “the best of”. Josipa Lisac, Amira Medunjanin, Vlatko Stefanovski i Zoran Predin vraćaju  se na tu pozornicu koja će, zbog ograničenog prostora, biti jedina za koju će se naplaćivati ulaznice.

Vila Bedeković će ugostiti i kazališne predstave, ove godine u organizaciji Kerekesh Teatra koji će izvesti svoje tri  predstave  "Ljubaf",  "Pokopaj  me  nježno"  i "Očeš nečeš, doktor", a najavljene  su  i  tri  gostujuće  predstave  - "Muškarci.hr", "Otpisane" i "Ćiro". Ulaznice za  Vilu Bedeković po cijeni od 80 kuna za koncerte i 60 kuna predstave u prodaju će biti puštene sljedeći tjedan.  Na varaždinskim ulicama i trgovima prikazat će se više od stotinu programa, od performansa i uličnog teatra do novog cirkusa. 

Komentara 1

MU
mulag
13:23 15.06.2018.

ajjjmmmoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije