Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARA SRCE

Bešlagić podijelio fotografiju na koju je teško ostati ravnodušan: 'Koliko nam je potrebno za sreću...'

Enis Bešlagić
Foto: Instagram
1/8
19.04.2021.
u 12:53

"Zar nam ljudi koji su beskućnici trebaju unijeti malo boje i šarenila u naš svakodnevni život. Nezadovoljni smo uvijek s nečim što imamo i rijetko se radujemo stvarima o kojima drugi mogu samo maštati. Koliko nam je potrebno za sreću, vi sami sebi ponudite odgovor", napisao je Bešlagić.

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić na Instagramu je podijelio fotografiju zagrebačkog beskućnika, na čiju priču je teško ostati ravnodušan. 

"Zar nam ljudi koji su beskućnici trebaju unijeti malo boje i šarenila u naš svakodnevni život. Nezadovoljni smo uvijek s nečim što imamo i rijetko se radujemo stvarima o kojima drugi mogu samo maštati. Koliko nam je potrebno za sreću, vi sami sebi ponudite odgovor",  napisao je Bešlagić.

Foto: Instagram screenshot

Enisovi pratitelji prepoznali su gospodina te napisali nekoliko podataka o njemu.

"Taj gospodin je prije prvog lockdowna došao iz Amerike u Hrvatsku da svira Bacha na frulici, zapeo je i odlučio ostati. Jako drag čovjek", napisao je jedan Bešlagićev pratitelj.

"Važno je šta se krije ispod njegovog odijela, a mi smo trenutno i slijepi i gluhi", dodala je druga pratiteljica. 

Podsjetimo, Enisa Bešlagića gledamo u RTL-ovoj seriji "Blago nama" u ulozi Jadranka, a uskoro će voditi i novu sezonu showa "Superpar". Nedavno se u intervjuu za Avaz osvrnuo na odgoj svoje djece i izrazio strah od onoga što se mladima ostavlja u naslijeđe na ovim prostorima.  

– I oni, koji nisu roditelji, plaše se za budućnost omladine koja razmišlja gdje će i kako će živjeti, posebno ovdje na ovim prostorima kojima ostavljamo samo odnos prema prošlosti, ne dajući im ništa u budućnosti, nikakav pogled, nikakvu pruženu ruku. Samo govorimo tko je koga ubio. Ostavljamo im jedno zlo iza nas koje dolazi. Mislim da bi svatko trebao pogledati film ''Quo vadis, Aida'' koji zaista na kraju ostavlja tu jednu nadu i ljudskost za generacije koje dolaze, za djecu koja su došla, koja su nerođena, a koju mi već, nažalost, osuđujemo da pripadaju ovim ili onim, svrstavamo ih u grupe. Sami smo tome krivi. Mislim da smo se svi zatvorili pretjerano i da nam treba više otvorenosti, pristupačnosti, razbijanja predrasuda, kako svojih, tako i tuđih – rekao je Bešlagić.

VIDEO: Kraljičin suprug Philip ispraćen na posljednji počinak

 

Ključne riječi

Komentara 18

MN
Mr.NO
16:19 19.04.2021.

Mišo Hrastov je hrvatski branitelj i junak!Kada je bilo najteže branio je svoj grad od velikosrpske žgadije!U jednoj situaciji pri pokušaju ulaska srboarmije u grad Karlovac i pomoći opkoljenim im kasarnama iz kojih je razaran grad i snajperima ubijani nhegovi građani,Hrastov i dečki su na Koranskom mostu zarobili 3Oak srboarmijskih rezervista ,12 ih se opiralo pa su eliminirani. Nažalost pokvareno hr kruvisuđe sude Hrastovu za neakakav zločin nad zločincima i traže da državi koju je branio vrati nebuloznu "odštetu"! Stop lažnim i korumpiranim sudijama i političarima u Hrvatskoj!Hrastov je HEROJ!

KA
karlodrago
18:08 19.04.2021.

Bešlagić bi bio beskućnik da glumi samo u svojoj Bošnjačkoj Bosni.

AP
ante_pustinjak
16:34 19.04.2021.

enis - krpa za svaku prašinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije