Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žuri mu se

Bernie Ecclestone ženi se 49 godina mlađom Fabianom Flosi

bernie
Antonio Bronić/Pixsell
27.04.2012.
u 18:00

– Zajedno smo dvije godine i super funkcioniramo jer Fabiana ima dobar smisao za humor. Da toga nema, ne bi bilo dobro – kaže Bernie i dodaje da je Fabiana zapravo sretna što ga ima.

Iako se poslije rastave od Slavice zakleo da se više nikad neće ženiti, vlasnik Formule 1 promijenio je mišljenje. Bernie Ecclestone zaprosio je Brazilku Fabianu Flosi.

– Službeno je, zaručili smo se i ne želim biti zaručen godinama, već ćemo se brzo i vjenčati – rekao je 82-godišnji Bernie.

Fabianu je kao zaručnicu predstavljao na poslovnom ručku na kojem mu se pridružila. Na ruci je nosila dijamantni prsten koji je Bernie platio 920.000 kuna.

Vjeruje u brak

Ovo je vlasniku Formule 1 treći brak. S prvom suprugom Ivy s kojom ima kćer Deboru rastao se kada je upoznao Slavicu Radić. Sa 53-godišnjom Riječankom milijarder je bio u braku 24 godine i imaju dvije kćeri, 27-godišnju Tamaru i 23-godišnju Petru. Rastava im je bila duga i burna pa je Bernie zbog toga poželio da mu se ništa slično ne ponovi u životu. Ipak, u Fabianu je toliko zaljubljen da vjeruje kako će im brak uspjeti bez obzira na razliku u godinama.

– Zajedno smo dvije godine i super funkcioniramo jer Fabiana ima dobar smisao za humor. Da toga nema, ne bi bilo dobro – kaže Bernie i dodaje da je Fabiana zapravo sretna što ga ima. Bernie se nedavno požalio da su mu kćeri pretjerano rastrošne i da ne zna kako će više financirati sve njihove prohtjeve.

Petrino vjenčanje stajalo ga je milijune, a tu je još i Tamara. Bernie Ecclestone “težak” je 22,7 milijardi kuna. Tamari je kupio kuću za 409 milijuna kuna u Londonu, a Petru je “iznenadio” vilom Aarona Spellinga od 473,2 milijuna kuna u Los Angelesu. Tamara sad želi najskuplju svadbu.

– Petrino je vjenčanje najbolje na kojem sam ikad bila. Moje mora biti glamuroznije – izjavila je 27-godišnja nasljednica.

Ne zna se datum

Uz to, Bernie će naravno financirati i svoju svadbu koja sigurno neće biti skromna.

– Zaista smo sretni zajedno i jedino je pitanje kad ćemo se vjenčati. Još nismo izabrali ni vrijeme ni mjesto – rekao je Ecclestone.

Komentara 3

VE
velikazmija
18:29 27.04.2012.

mislim da nasljednicfi neće baš puno ostati za naslijediti tri žene i tri kćeri tešo daće što ostati --

OB
-obrisani-
18:34 27.04.2012.

To Bernie..upri... :))

BK
B Kosa
21:24 27.04.2012.

Moj Bernie Fabijana je sretna sa tvojim parama zna ona sta radi izdrzi neko vrijeme i pokupi lovu i idi dalje ali dobro je kada imas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije