Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz belgije

Bend koji dijeli isto ime kao nova varijanta korone: 'Nemamo ništa s virusom, ali stvaramo zaraznu muziku'

Foto: Facebook
1/2
09.12.2021.
u 23:00

- Imati isto ime kao nova varijanta koronavirusa donosi osjećaj dodatne odgovornosti koji moramo nositi. Pažljivo ćemo koračati jer ne želimo da svijet misli da gradimo uspjeh na patnji drugih ljudi - naglasili su članovi benda.

Nova varijanta koronavirusa Omicron, glavobolje zadaje jednom belgijskom metal bendu. Iako ova rečenica zvuči kao dokaz da su se članovi zarazili, ipak se radi samo o imenu. Naime, belgijski metal bend zove se Omicron te tvrde da neće mijenjati svoj naziv zbog podudaranja s varijantom virusa. Na svojem Facebooku jasno su naznačili da njihovo ime nije povezano s koronom. "Belgijski metal bend koji želi da znaš da nemamo ništa s virusom, ali stvaramo jako zaraznu muziku", stoji u informacijama o grupi. Objasnili su da je naziv njihovog benda potekao od istoimenog galaktičkog sustava.

Ime benda uzburkalo je javnost jer mnogi smatraju da glazbenici žele profitirati od virusa, a oni objašnjavaju da nije tako. "Imati isto ime kao nova varijanta koronavirusa donosi osjećaj dodatne odgovornosti koji moramo nositi. Pažljivo ćemo koračati jer ne želimo da svijet misli da gradimo uspjeh na patnji drugih ljudi", naglasili su iz članovi bend za Vice.

Inače, bend čine gitaristi Philippe Delhaute, Ignace Casiera, Sean Meert, bubnjar Baruch Van Bellegem i vokali Hannes Coppens i Melissa De Bruyker.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile: 'Naša priča je definitivno završila!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije