Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično se slažu

Belma Džomba pozirala s poznatom voditeljicom, inače bivšom djevojkom svog supruga Mirze

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
29.11.2021.
u 21:00

- Prstenova družina završila je obilazak Rijeke i Riječkog prstena, slijedi iscrpan izvještaj na storijima - napisala je Nevena u opisu fotografije na kojoj pozira s Belmom Džombom i Antonijom Blaće.

Belmu Džombu pamtimo kao jedno od zaštitnih lica RTL-a gdje je vodila emisije "Večera za 5" i "Pobijedi Šolu". Nakon što se 2010. godine  udala za rukometaša Mirzu Džombu, odlučila je napustiti male ekrane i od tada je rijetko viđamo u javnosti. Njezini profili na društvenim mrežama zatvoreni su za javnost, a jedna od rijetkih Belminih fotografija sada je osvanula na profilu TV voditeljice i vlasnice PR agencije, Nevene Rendeli Vejzović. 

- Prstenova družina završila je obilazak Rijeke i Riječkog prstena, slijedi iscrpan izvještaj na storijima - napisala je Nevena u opisu fotografije na kojoj pozira s Belmom i Antonijom Blaće. 

Inače, zanimljivo je da su rukometaš Mirza Džomba i Nevena Rendeli bili pet godina u vezi, a ljubavi je došao kraj negdje u vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Tunisu 2005. godine.

Nevena je danas u sretnom braku s Makom Vejzovićem s kojim ima tri djevojčice, dok je Belma u braku s Mirzom dobila dvije kćeri, Unu i Adu. 

Prije četiri  godine nakratko se vratila na RTL i zajedno s Davorom Jurkotićem vodila je emisiju "Da pukneš".  – Televizija je moja prva i najveća ljubav i tko se time zarazi nikada se ne može izliječiti, ali ne fali mi ekran i taj dio ambicije je iza mene. S druge strane, pravo je lijepa crtica u mojoj biografiji i pokušala sam se pripremiti za pravosudni ispit, ali shvatila sam brzo kako pravo nije dio mog života – izjavila je Belma svojedobno za RTL. 

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti'

Komentara 2

FE
ferreyra
22:01 29.11.2021.

Svinja obučena u svilu uvijek ostaje svinja

UL
uličar
23:58 29.11.2021.

nevena u svakom slučaju nije nevina jer nakon mirze je imala prvi brak, pa sad drugi brak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije