Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračna kriza

Belgijski tabloidi ne puštaju na miru brak Blanke Vlašić, naslovi glase: Van Gucht otkrio preljub ovim fotkama?

Foto: Instagram
1/13
19.10.2022.
u 12:30

Sportski voditelj navodno je varao svoju prvu suprugu s Charlotte Van Looy, bivšom suprugom Adriaana Van den Hoofa. Priča se i da je prvu suprugu varao sa svojom sadašnjom suprugom Blankom Vlašić – pišu belgijski mediji.

Belgijskim medijima ovih je dana odjeknula vijest o krizi u braku naše proslavljenje atletičarke Blanke Vlašić (38) i sportskog novinara Rubena Van Guchta (35). Navodno Van Guchta prati glas 'velikog preljubnika', a njegovo ponašanje je i razlog ovih glasina.

Belgijski mediji su povezali fotografije na kojima je sportski novinar sa psom Mowglijem koje je on objavio na svojem Instagramu i preljub. “Ruben Van Gucht slučajno otkrio preljub ovim fotkama?” - jedan je od naslova.

Belgijski portal Voetbal 24 izvještava kako je fotografije s istim psom nedavno objavila i Charlotte Van Looy, a nju su belgijski mediji ranije povezivali s Rubenom i tvrdili su kako je svoju prvu suprugu varao s Charlotte.

- Sportski voditelj navodno je varao svoju prvu suprugu s Charlotte Van Looy, bivšom suprugom Adriaana Van den Hoofa. Priča se i da je prvu suprugu varao sa svojom sadašnjom suprugom Blankom Vlašić – pišu.

- Pobrinuo se da se glasine ponovno pokrenu. Sportski voditelj ovog ljeta je podijelio fotografije sa svojim novim psom Mowglijem. Sada se ispostavilo da njegova bivša ljubavnica Charlotte Van Looy dijeli fotografije istog psa. Nije odmah bilo jasno je li to isti pas, ali nedavna fotografija prikazuje psa koji nosi istu ogrlicu s natpisom ‘Mowgli‘ - pišu Belgijanci.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević
Nakon svega oglasila se i Blanka i reagirala na natpise o svom bračnom životu. 

- Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana - rekla je trudna atletičarka za Gloria.hr i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu.

Inače, Blanka i Ruben trenutno odbrojavaju posljednje dane do dolaska prinove na svijet.  Da će postati roditelji otkrili su u svibnju kada je Blanka na svom Instagramu otkrila i da se udala u Splitu. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije sa svadbe. 

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila. Za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

Komentara 4

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
13:54 19.10.2022.

Što to Ruben radi sa Šarlotom, Blanki iza leđa?

PI
Pilatus
14:39 19.10.2022.

Mislim da se Blanka nasanjkala ...

DU
Deleted user
10:22 22.10.2022.

Mislio sam da se Blanka htjela zarediti jer je srela Svevišnjeg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije