Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskid

BB Zebo prekinuo sa curom, kreće na Jadran po novu ljubav

Zebo
Foto: Screenshot
1/3
26.05.2018.
u 18:52

Zebo kaže da se sada planira odmoriti jer za mjesec dana putuje na Jadran. Ljetovat će kod Tome u Šibeniku i kod Lucije u Splitu te je uvjeren da će to biti prava zabava.

Bivši natjecatelj 'Big Brothera' i youtuber Daniel Tomić Zebo (24) ponovno je samac. Prije nekoliko tjedana okončao vezu sa svojom djevojkom, za koju je svojedobno izjavio da ju voli više od života. 

- Prekinuo sam s curom. To jednostavno više nije išlo i treba mi sloboda. Volim ja nju više od bilo koje druge, ali trenutno mi je potrebna stanka da se malo odmorim - rekao je Zebo za 24sata.

Zebo kaže da se sada planira odmoriti jer za mjesec dana putuje na Jadran. Ljetovat će kod Tome u Šibeniku i kod Lucije u Splitu te je uvjeren da će to biti prava zabava. 

Zebo kaže da se inače priprema za snimanje filma s prijateljima youtuberima iz susjedne Bosne i Hercegovine. 

Zebo
1/23
Ključne riječi

Komentara 8

JA
jajahs
22:31 26.05.2018.

a do je taj šćakor??

YU
yurkov
23:58 26.05.2018.

Klasični derpe

U1
ursus_1212
20:53 26.05.2018.

Nebitan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije