Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT ZA PAMĆENJE

Bare u prepunom Boogaloou proslavio 30 godina na sceni

Bare
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
30.05.2010.
u 13:14

U pratnji svog matičnog benda Majke, Bare je svojoj uvijek vjernoj publici donio retrospektivu svih hitova uz neke nove pjesme koje će se naći na novom albumu koji trenutno snima.

Dugo na nekom zagrebačkom koncertu publika nije toliko dugo tražila drugi bis kao u subotu u klubu Boogaloo gdje je Goran Bare slavio 30. godišnjicu rada. Legendarni roker nije se odazvao povicima svojih obožavatelja, no bez obzira na to, nitko se nije mogao požaliti da u dvoipolsatnoj svirci nije dobio i više nego dovoljnu dozu najboljeg domaćeg rock 'n' rolla.

U pratnji svog matičnog benda Majke, Bare je svojoj uvijek vjernoj publici donio retrospektivu svih hitova uz neke nove pjesme koje će se naći na novom albumu koji trenutno snima. U tri desetljeća karijere tijekom kojih je djelovao u dva benda i samostalno Bare je snimio deset albuma od kojih sedam s Majkama, a pjesme nastale u tom, po mnogima najplodnijem Baretovom razdoblju, i dalje čvrsto drže svoj kultni status. Tako su „Budi ponosan“, „Ja sam budućnost“, „Mene ne zanima“, „Vrijeme je da se krene“ i drugi svevremenski hitovi bili neizostavan dio subotnjeg repertoara. Da je Baretova glazba nešto najbolje što se dogodilo hrvatskom rocku potvrđuju i brojne diskografske nagrade koje je osvojio od sredine devedesetih do danas.

Usprkos brojnim padovima u privatnom životu uvijek praćenom kontroverzama, Goran Bare je na svom rođendanskom slavlju pokazao da i dalje vlada rock scenom te da je i dalje, po mišljenju mnogih, jedini pravi roker u Hrvatskoj.

 

Ključne riječi

Komentara 24

PG
praseca gripa
16:23 30.05.2010.

Za koga je ovo vijest? Umjesto da te drogerase odmaknete od ociju mladezi i svekolike javnosti, Vecernji list nam ih servira pod nos. Poslije se kao cude zasto se dogadja ovo,pa se dogadja ono. Snosite najveci dio odgovornosti jer muer mu pruzate besplatnu reklamu i trujete mladez!

KO
kompa
17:09 30.05.2010.

koliko prima gostiju taj boogalooou??? koliko je to narkomana skupio0 na jedno mjesto?? narkomanu se prave reklame,, a pogledaj tek slike ovih iz pubilke,,ne dao bog da su ove face na thomposnovom koncertu ,,bio bi komentar da su to krvolocnee ustase,, bljak bljak,,,

Avatar drInternet
drInternet
20:23 30.05.2010.

*** Bare je yakon, a vi ispod ste jadnici vrijedni pezira, pljuc. ˘_˘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije