Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili i ime

Barbara Šegetin rodila sina: Slavni tenisač presretan zbog prinove, raznježio dirljivom posvetom

Foto: instagram
1/8
21.10.2021.
u 12:00

A koliko je tenisač sretan govori i njegova najnovija objava.

Barbara Šegetin (32), djevojka BiH tenisača Damira Džumhura (28) rodila je svoje prvo dijete, sina Luku. A koliko je tenisač sretan govori i njegova najnovija objava.

- Smisao života! 20.10.2021. je dan kada sam dobio najveći poklon u životu! Hvala ti ljubavi na svemu, hvala ti sto si mi podarila našeg sina, hvala ti sto si je ovo postala realnost. Volim vas najviše na svijetu. Ne mogu opisati ovaj osjećaj, hvala ti sto vas imam. Luka i mama - napisao je ponosni otac.

- Čestitam od srca - napisao je Tarik Filipović, a sličnu poruku ostavio je i Željko Samardžić.

I Barbara je podijelila fotografije iz rodilišta i slavlje koje su organizirale njezine prijateljice i kuma. 

Damir Džumhur, slavni sarajevski tenisač koji se trenutačno nalazi na 126. mjestu ATP ljestvice, skrasio se uz Barbaru Šegetin, atraktivnu Riječanku koja se proslavila kao reality zvijezda. Nekadašnja stanarka Big Brothera do sada je dva puta bila zaručena, a javnost zna tek toliko da je donedavno bila u vezi s crnogorskim ugostiteljem koji ima kafiće po Beogradu.

Džumhur inače slovi kao veliki zavodnik, a mediji su ga vezali uz regionalne ljepotice Dejanu Živković, Rialdu Karahasanović i Helenu Topalović.

Podsjetimo, Barbara je u travnju javnosti otkrila kako je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Barbara je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuščić. Također je napisala "jedva te čekamo sine" tako da je odmah otkrila i spol. 

VIDEO>>Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”


Ključne riječi

Komentara 2

OK
okvals54
12:43 21.10.2021.

Dzumhur slavni tenisac na sto xx mjestu Top liste,al' ga pretjeraste.

AN
Anemija
12:17 21.10.2021.

Po čemu je ovaj tenisač slavan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije