Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klara Cadieux

Barbara Nola, Bojana Gregorić, Ana Miščević... Kojoj bolje pristaje dašak pariškog glamura?

Gregurić, Mišćević, Nola
13.10.2014.
u 11:23

Iza branda nalazi se dizajnerica Klara Cadieux koja predstavljenom kolekcijom za jesen/zimu „For women in know“ omogućuje novi pristup stvaranju poslovnog stylinga

U društvu Bojane Gregorić, Mile Elegović Balić, Martine Tomčić, Ljiljane Vinković, Barbare Nole, Kostadinke Velkovske, Ivane Petković, aktualne miss Universe Hrvatske Ivane Mišure te brojnih drugih, otvoren je u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici prvi Klara Cadieux store, novi hrvatski fashion brand koji vraća dašak pariškog glamura na zagrebačke ulice.

Foto: PR FOTO

PR foto

Iza branda nalazi se dizajnerica Klara Cadieux koja predstavljenom kolekcijom za jesen/zimu „For women in know" omogućuje novi pristup stvaranju poslovnog stylinga namijenjenog ženama koje traže vrhunske materijale, eleganciju, profinjenost i najvišu razinu estetike prilagođenu ubrzanom tempu života.

Odjevne kombinacije kojima dominiraju elegantne haljine, kostimi, pencil suknje, košulje i kaputi u crnoj, sivoj, bijeloj i crvenoj boji, donose ženstvene, nježne, profinjene, ali u isto vrijeme elegantne, snažne i autoritativne linije, proizvode se isključivo u domaćim tekstilnim pogonima, dok se materijali nabavljaju u Italiji, Francuskoj i Engleskoj, a brojne od njih koriste i globalni fashion trendsetteri, poput Chanela i Diora.

>>Iva Jerković definicija je savršenstva!

>>Posljednja revija JPG-a: Izbor ljepote na koji bi se svaka žena rado prijavila

Komentara 1

DE
denihr
14:48 13.10.2014.

bolje izgledaju američke sluškinje i čistačice nego one . Katastrofa su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije