Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorenje butika

Barbara Kolar naglasila dekolte, Maja okićena perjem, a stigla i glumica koju dugo nismo vidjeli u javnosti

Foto: Instagram
1/17
09.06.2021.
u 09:50

"Svima su nam nedostajali moda i druženje, prigoda da se lijepo dotjeramo. Zato sam se, sa svojim timom suradnika, potrudila mojim dragim Lei Lou damama pokloniti večeri za pamćenje", istaknula je dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

U utorak navečer u središtu Zagreba na adresi Ilica 15 otvoren je multimedijalni butik naše proslavljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Na otvorenje su stigle i brojne poznate dame. Voditeljica Barbara Kolar plijenila je pozornost dugačkom haljinom dubokog dekoltea, a na otvorenje je stigla i novopečena mama Maja Šuput i to u šljokičastim hlačama, pernatom topu i bijelom sakou.

08.06.2021., Zagreb - Otvorenje novog ducana Aleksandre Dojcinovic u samom centru Zagreba. Maja Suput Tarantinov Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Priliku da podrži dragu prijateljicu nije propustila ni glumica Marija Borić koju u posljednje vrijeme nakon udaje za istaknutog HDZ-ovca Branimira Jerneića. U ožujku prošle godine Marija je rodila sina i od tada je posvećena majčinstvu. 

08.06.2021., Zagreb - Otvorenje novog ducana Aleksandre Dojcinovic u samom centru Zagreba. Marija Boric Jerneic Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
U dugačkoj crnoj haljini s osmjehom na licu zablistala je i pjevačica Danijela Martinović. Bio je to prvi javni Danijelin izlazak otkako se saznalo da je prekinula dugogodišnju vezu s glazbenikom Petrom Grašom. 

08.06.2021., Zagreb - Otvorenje novog ducana Aleksandre Dojcinovic u samom centru Zagreba. Danijela Martinovic. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
“Zbog epidemioloških mjera otvorenje smo podijelili na dva dana, kako bismo mogli sve ugostiti i na pravi način proslaviti s našim vjernim klijenticama i ambasadoricama. Bilo je vrlo zahtjevno sve organizirati na taj način, no maksimalno smo se prilagodili situaciji i svi smo se u konačnici, vjerujem, odlično zabavili. Svima su nam nedostajali moda i druženje, prigoda da se lijepo dotjeramo. Zato sam se, sa svojim timom suradnika, potrudila mojim dragim Lei Lou damama pokloniti večeri za pamćenje. Bile su to zaista lijepo ugođene koktel zabave u Ilici 15” - rekla je naša najpoznatija dizajnerica ne skrivajući sreću što je sa svojim brendom opet prisutna u srcu Zagreba.

08.06.2021., Zagreb - Otvorenje novog ducana Aleksandre Dojcinovic u samom centru Zagreba.Aleksandra Dojcinovic, Snjezana Dojcinovic. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
14:57 09.06.2021.

Jel se to samo meni čini ali Barbara ima totalno pogrešnu haljinu...meni je nje nekako žao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije