Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Big Brother

Barbara: Ervin me ne zanima, zaljubljena sam u drugoga

Iako je na preksinoćnjem tulumu Ivona obećala da ni s kim neće podijeliti da se Ervinu sviđa Barbara, ipak je to učinila, i to je rekla izravno njoj.
09. listopada 2015. u 11:37 4 komentara 12873 prikaza
big brother
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/7

Barbara je bila iznenađena tom informacijom, dok je Ivona argumentirala svoju izjavu, rekavši da je primijetila koliko je mladi Sarajlija procvjetao pokraj atraktivne Riječanke. Barbara tvrdi da to nije istina, već da se on samo opustio uz nju dok su bili vezani u tjednom zadatku „savršeni par“, a sada, kada je Steffani ponovno u kući, on je opet sramežljiv.

Barbara, Tina, Ivona i Branislav su se podsmjehivali Steffaninim izjavama kako se radi o ljubavi za cijeli život iako su se poznavali tek tjedan dana. Oni ne smatraju da je to moguće jer se u tako kratkom roku ne može upoznati osoba, a kamoli voljeti.

Ervina je potom savjetovala Tina o odnosu sa Steffani, rekavši kako bi mu bilo pametno razgovarati s njom ako je zaljubljena u njega. Sarajlija je priznao Branislavu da taj odnos ne funkcionira jer su dva različita svijeta. Spomenuo je da nakon tjedan dana ništa nije znao o njoj, a odjednom mu je zasmetalo i njezino nekulturno ponašanje. Koliko mu se sviđa Barbara, potvrdio je rečenicom: "Barbara je jedina djevojka koja mi se svidjela do sada, od svih djevojaka koje sam vidio u životu.“

Ervin je tražio savjet i od Zorice, koja ga nije pretjerano ohrabrila. Rekla mu je da ga Barbara ne gleda tim očima i da bi priznanje imalo suprotni efekt jer je Riječanka više puta istaknula kako nikada ne bi započinjala vezu u BB kući. Zorica smatra da je to djevojka koja zaslužuje poštovanje, a Ervin se s tim složio, indirektno spominjući Steffani kojoj se nije mogao predati do kraja.

Tina je poslije Zorici otkrila ima li Ervin realne šanse kod Barbare, otkrivši kako je njezina starija sestra zaljubljena u nekoga izvan BB kuće. Naime, sigurna je da Ervin nema šanse započeti romansu s Barbarom ni u BB kući ni izvan nje. Zorica smatra da mu je pametnije šutjeti i ne povjeravati se Riječanki, a i zato što se on sam boji odbijanja.

Barbara se tijekom večeri povjerila Big Brotheru što misli o Ervinu i ima li tu nešto više od prijateljstva. Ponovila je ono što smo već znali – da je zaljubljena u osobu izvan BB kuće, ali i kad ne bi postojala ta osoba, ne bi se upustila u romansu unutar kuće.

 
A šta Barbara kaže, sada kada zna da se sviđa Ervinu?

A šta Barbara kaže, sada kada zna da se sviđa Ervinu? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 8. listopad 2015

Big Brother je poslije u ispovjedaonicu pozvao Steffani, koja više nije sigurna kako definirati svoj odnos s Ervinom. Otkrila je kako nije riječ o ljubavi za sva vremena, kao što je tvrdila do nedavno.

Ipak, Ervin očito nije smogao snage reći Steffani da je došao kraj njihovoj vatrenoj aferi pa su večer kratili poljupcima u krevetu. Uzevši u obzir što je sve tijekom dana izrekao o njoj, takav se razvoj situacije definitivno nije očekivao.

 
Ovo baš i ne liči na kraj?

Ovo baš i ne liči na kraj? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 8. listopad 2015

>>Ervin otkrio Ivoni da ga se Barbara dojmila više od Steffani

>>Darko priznao Big Brotheru da je zaljubljen u Tinu

Milan Bandić
Večernji doznaje
Umro je Milan Bandić!
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?