Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad nije kasno

Bake blogerice: Uživamo, staro je novo mlado!

Foto: Instagram
1/3
19.04.2018.
u 21:32

Najstarija domaća modna blogerica Estera Gallo (55) bori se s predrasudama. Smatram da se moja generacija i dalje treba zabavljati i družiti, kaže Estera Gallo, koju pozivaju na mnoge društvene događaje

Moj profil na Instagramu publika je lijepo prihvatila, svakodnevno se susrećem s pozitivnim komentarima. Društvene su mi mreže omogućile da izađem u javnost i sudjelujem na raznim društvenim događanjima - kaže 55-godišnja Riječanka Estera Gallo.

Ona je po zanimanju zubna tehničarka - otvorila je blog u pedesetim godinama, a sama se vodi mišlju "staro je novo mlado". Estera kaže:

- Na bavljenje modom putem Instagrama navele su me žene mojih godina iz inozemstva. Za mene je moda uvijek igra i volim fotografirati kombinacije pa se sve posložilo da ih mogu objavljivati na Instagramu, a to se pokazalo uspješnim. Esteri je ovo odličan hobi te kaže kako je neizmjerno veseli:

 

 

- Sretna sam zbog tog jer smatram da se moja generacija i dalje treba zabavljati i družiti. A pitanje koje se uvijek veže uz uspješne profile je ono oko – zarade. Estera kaže kako se ne može pohvaliti nekom zaradom, već tek pokon suradnjom:

- Ne znam je li razlog to što su mala zemlja te je teško steći velik broj pratitelja da bi eventualni sponzori kontaktirali i napravili poslovnu suradnju. 

 

 

 

 

Hangin. #coffee #neighborhood #fashion #fashiondiaries #denim #work #write

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

 

 

I naši susjedi imaju predstavnike na ovom modnom nebu: Žaklina Berrido Pisano (48) Beograđanka je koja živi u Italiji, a na Instagramu, gdje krade pozornost svojim trendi outfitima, ponosno ističe da je baka dvoje unuka. Titulu najpopularnije nosi Helen Ruth Elam Van Winkle (90), znana kao Baddie Winkle koja ima više od milijuna pratitelja, a vjernu publiku ima i Lyn Slater (65) koja se skriva iza nadimka Accidental Icon, a opisuje se kao profesorica, model i kulturalna “influencerica“. 

1/9

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije