Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva unučica

Baka Nada: Domini Kjari ime je dao tata Giovanni Rosso

'mirta_nnn_ekr_230112'
Foto: ' '
1/3
24.01.2012.
u 12:00

Splitska novinarka Mirta Šurjak deset dana prije termina carskim je rezom rodila kćer

Tijekom svih devet mjeseci trudnoće splitska novinarka Mirta Šurjak nije htjela komentirati koliko je sretna što će uskoro postati mama. U svojoj odluci posustala je tek preksinoć kad je na svijet u splitskom rodilištu došla njezina djevojčica Domina Kjara teška tri kilograma te dugačka 46 centimetara. Mirta je istu noć SMS-om sve svoje prijatelje obavijestila o njezinu rođenju. Presretna i ponosna zbog unučice, koja je na svijet došla carskim rezom desetak dana prerano je i dugogodišnja novinarka HTV-a Nada Šurjak.

Sićušna i vitalna beba

– Postala sam baka, jako sam sretna! Divan je to osjećaj dobiti prvo unuče. Mirta i beba su odlično. Malena je malo uranila, sitna je, no zdrava i živahna beba. Ime je odabrao tata, vidjet ćemo hoće li biti Domina ili Kjara. Mirta je odlučila pričekati malo dok ne upozna svoju bebu, tek onda će odlučiti. Giovanni je bio na službenom putu kad se dijete rodilo, ali uskoro se vraća u Split da bi vidio svoju djevojčicu – rekla nam je Nada. Dodala je kako jedva čeka da Mirta i unučica dođu kući jer ne može dočekati trenutak kad će je primiti u naručje.

– Nakon trideset godina u našoj kući opet će se čuti dječji plač. Sve smo pripremili, kolica, krevetić, odjeće već ima više nego Mirta i ja zajedno. Dok smo kupovale tu slatku robicu, znale smo se našaliti da će malena u startu biti gora od nas dviju – našalila se odlično raspoložena baka.

Ljubav na prvi pogled

Tridesetogodišnja Mirta Šurjak i devet godina stariji otac njezina djeteta, bivši igrač Hajduka, a danas nogometni menadžer u Izraelu Giovanni Rosso, upoznali su se prije dvije godine na jednoj zabavi u Makarskoj. Giovanni zbog posla danas živi na relaciji Split-Haifia i otac je sedmogodišnjeg dječaka kojeg je dobio u braku sa Splićankom Moranom. Kad je prohodao s Mirtom, Giovanni je od supruge, s kojom je bio u braku 20 godina, zatražio razvod.

Kako doznajemo, Mirta i Giovanni prošlih mjeseci bili su u stalnom kontaktu, a nema sumnje da će ih dijete još više povezati. Namjeravaju zajedno kupiti stan u Splitu, a dotad će Mirta živjeti s majkom.

Komentara 4

MA
mare0801
08:03 25.01.2012.

S Nade,na Mirnu,pa na Dominu Kijaru,to se zove evolucija.

TM
trade_mark
16:57 25.01.2012.

domina kjara? ok, moje dijete će imati originalnije ime od ovoga, zvt će se sadistica đesika.

MI
mica1111
12:13 24.01.2012.

...hebote ,kako sitna a tri kile ima dite... ...a i ime prekrsno,pravi hrvatsko i dalmatinsko,pisano o Vuku... ...sretan početak djevojčice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije