Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevali na engleskom

Bacili Ameriku na koljena - Teška industrija hit u SAD-u!

teška industrija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
04.02.2014.
u 09:36

Pjesmom na engleskom jeziku - 'Be The Change' oduševila američke radio postaje Nakon što su singlom 'EUdala se lijepa naša' popratili ulazak u EU, Teška industrija se odlučila još više povezati sa zapadom snimivši i svoj prvi singl na engleskom jeziku.

Pjesmom na engleskom jeziku - 'Be The Change' oduševila američke radio postaje Nakon što su singlom 'EUdala se lijepa naša' popratili ulazak u EU, Teška industrija se odlučila još više povezati sa zapadom snimivši i svoj prvi singl na engleskom jeziku. Pjesma pod nazivom "Be The Change" je remake u Hrvatskoj već izdanog singla "Gdje ćeš ti, a gdje ću ja" u novom, modernijem pakiranju.

 Tom pjesmom 'Teška industrija' se malo udaljila od svog prepoznatljivog rock zvuk i približila pop izričaju karakterističnom za europske i svjetske radijske etere, te tom prilikom za svjetsku scenu osmislili su i novo ime InDStreeT , pod kojim djeluju. - Do pjesme je došlo spontano, doslovce igrom slučaja, a inspiracija za tekst je bila poznata izjava Mahatma Gandhija "Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu".

U skladu s tim, pjesma je namijenjena kao poruka pozitivne energije i optimizma u sivoj svakodnevici, rekli su članovi benda. Osim premijere u Hrvatskoj, Teška industrija se može pohvaliti da je pjesma 'Be The Change' premijerno emitirana na tri radija u SAD-u i jednom u Austriji ( IndieSceneRadio , Rebel Radio i Soundstorm radio).

Pjesma je tek nekoliko dana u eteru, a svakodnevno pristižu informacije o novim radio postajama koja sa velikim interesom upravo tu pjesmu uvrštava na svoje glazbene top liste. Pjevačica Lea Mijatović se odlično snašla u novoj ulozi tako da par DJ-a sa američkih radija nije ni vjerovalo da se radi o pjevačici iz Hrvatske. Glazbu potpisuje Vedad Hadžiavdić, a tekst Robert Domitrović. Aranžman je zasluga Vedada Hadžiavdića i producenta Igora Ivanovića u čijem studiju je pjesma i snimljena.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:24 05.02.2014.

Bravo, jako dobra stvar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije