Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

B. Jambrošić pred obožavateljicama će se skinuti kad istesa pločice na trbuhu

Bojan Jambrošić
Angel
06.02.2010.
u 09:00

Mladi Čakovčanin još se nije naviknuo na hordu obožavateljica koje ga nagovaraju da se razgoli, ali priznaje da mu je zvjezdani status donio neke povlastice.

Mladom ptiću hrvatske estrade Bojanu Jambrošiću još uvijek nisu dovoljno narasla krila da se obrani od laži i tračeva, ali priznaje da mu je zvjezdani status donio i neke povlastice.

– Mislim da se neću nikad naviknuti na neistinite novinske napise, iako se pokušavam sve manje osvrtati na njih. No moram priznati da su mi policajci nekoliko puta progledali kroz prste jer su me prepoznali, ali samo par puta jer zbilja ne vozim kad popijem niti sam ljubitelj brze vožnje – kaže 24-godišnji pjevač kojem je show “Hrvatska traži zvijezdu” otvorio vrata glazbenoga svijeta. Otkako se pojavio na sceni pjesmama “Preko ruba vremena” i “Ne govori da me znaš” zavrtio je pamet mladih djevojaka, koje ga na koncertima opsjedaju.

– Mnoge su tražile da im se potpišem na majicu, čak i na trbuh, a mene je tada zabrinjavalo samo to kako će skinuti taj potpis markerom – smješkajući se veli Bojan kojem se često dogodi da čim uđe u neki kafić odmah puštaju njegove pjesme.

– Simpatično je to i ne smeta mi jer mi je drago da se ljudima sviđaju moje stvari – oduševljeno će pjevač. Iako mu na koncertima obožavateljice dovikuju da se skine, sramežljivi Čakovčanin još nije spreman na taj potez.

– Nabacio sam nekoliko kilograma i dok u teretani ne sredim taj višak ništa od toga. Nije mi problem, kao nekim muškarcima, skinuti se zbog dlakavosti jer ih na prsima imam svega tri – kaže romantična duša koja je u osnovnoj školi curama pisala i ljubavna pisma, a na jedno je, ne biste vjerovali, dobio i negativan odgovor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije