Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

Avu Karabatić htjeli su izbaciti iz zrakoplova u Beogradu, a samo jedan čovjek joj je priskočio u pomoć

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/6
06.02.2020.
u 14:00

Cijeloj ovoj situaciji svjedočio je novinar iz Splita Eugen Jakovčić koji je ispričao što se odvijalo u zrakoplovu.

Ava Karabatić doživjela je neugodnost na letu na relaciji Beograd – Zagreb. Stjuardesa Air Srbije našla se u žustroj raspravi sa Splićankom koja je stjuardesi objašnjavala kako je svoju putovnicu i boarding-pass predala stjuardesi prije nego što je ušla u toalet i ne zna gdje je njezina kolegica ostavila to.

Cijeloj ovoj situaciji svjedočio je novinar iz Splita Eugen Jakovčić koji je za Slobodnu Dalmaciju ispričao što se odvijalo u zrakoplovu i tko je na kraju bio u pravu. Kaže kako se Ava tijekom cijele prepirke držala svoje priče, a kada su se putnici ukrcali u zrakoplov stjuardesa je Avi rekla kako mora sjesti u stražnji dio zrakoplova, a na kraju joj je rekla da mora napustiti zrakoplov jer nema ni putovnicu ni boarding pass.

– Ava je pak njoj uporno ponavljala da su i njezina karta i njezina putovnica kod stjuardese i da bez njih uopće ne bi mogla ući u zrakoplov, budući da se osobni dokumenti i boarding pass provjeravaju na gateu prije samog ukrcaja. Stjuardesa je, mrtva hladna, rekla da to nju uopće ne zanima te da će pozvati osoblje zračne luke – ispričao je Jakovčić. 

Dodao je kako nitko od putnika nije htio priskočiti u pomoć, svi su bili agresivni prema njoj i, kaže Jakovčić, bili su spremni obrisati pod s njom samo zato što je atraktivna žena u štiklama.

On je na kraju ustao i rekao kako sigurno nema razloga za paniku i rekao je: – Idemo naći tu putovnicu i riješiti stvar. Putovnica se na kraju i pojavila, očito ju je stjuardesa negdje ostavila, i ona ju je na kraju i donijela Avi Karabatić. 

VIDEO: Mia Dimšić nam je otkrila kako je nastao njezin hit "Život nije siv"

Ključne riječi

Komentara 14

TA
tarzan
14:22 06.02.2020.

Šteta što nije zauvijek u svojoj domovini ostala, to bi bilo najbolje za nas.

EU
eufremija
19:55 06.02.2020.

Bravo za Eugena : tako treba postupiti muškarac

Avatar zong
zong
16:53 06.02.2020.

Šta je opet bilo sa Kravabatić?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije