Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misica iz Bih-a

Australci nezadovoljni misicom: Oduzmite joj krunu, ona je muslimanka

Foto: Instagram
1/3
23.10.2017.
u 16:36

Esma Voloder porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a rođena je u Australiji te je ovo ljeto pobijedila na izboru za Miss Australije i tada su počeli prigovori.

Na izboru za Miss Australije ovo ljeto kruna je pripala lijepoj Esmi Voloder koja je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Ovaj izbor nije prošao bez skandala.

Naime, nakon izbora bilo je dosta prigovora kako Esma ne zaslužuje titulu misice i da ne može predstavljati Australiju na svjetskom 
izboru. Većini smeta to što je muslimanka. Esma, inače studentica sociologije i psihologije,je o cijelom slučaju dala izjavu za Daily Telegraph i rekla je kako je bila spremna na ovakve reakcije. 

 

 

Not long left until I begin my @missworld journey in Sanya, China as @missworld 2017 💗 The road has been both paved and constructed. A combination of effort and blessing. I felt the responsibility of the title grow as each day passed, and it is one that amounts as my life greets each morning and evening - along with my motive to utilise this blessing to help those in need and make a difference. To maintain my heart and , and mind in place of what it came here for. To grow and develop as an individual who purified her soul by being of service to greater good. To submit to a purpose , and this purpose now being Beauty with a Purpose 🙏🏻 Thank you once again to @phuketpearls for the beautiful crown inspired by the "waves of the ocean" and the Sydney Opera House/Harbour Bridge 👑 it has also been an honour raising funds for @varietyaustralia ❤️ and will continue to do this and help other charities along the way . •Image taken by @rosannafaraci • wearing @bonita_couture @phuketpearl_onlineshop 💕#missworldaustralia #missworld #phuketpearls #beautywithapurpose #service #blessings #qadar #bonitacouture

A post shared by Esma Voloder (@esmavoloder) on

 

 

 

🌸💗 @enzahamid7 #sundaynight

A post shared by Esma Voloder (@esmavoloder) on

 

- Kada je riječ o mom izgledu i mojoj vjeri ne mogu izbjeći kritike i to sam i očekivala. Svima opraštam. Sve to dolazi od nerazumijevanja. Vjerujem da ću onime što jesam srušiti brojne barijere - rekla je Esma čiji su roditelji iz Bosne i Hercegovine pobjegli tijekom rata, a Esma se rodila u izbjegličkom kampu u Australiji. 

1/10

Komentara 90

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:34 23.10.2017.

politicki korektno novinarstvo! Muslimanima se dogadja uvjek nepravda, makar od mikroskopske manjine. Kada muslimani velikom vecinom zlo cine krscanima, onda su krscani sami krivi.

DU
Deleted user
17:41 23.10.2017.

Svijet je vec dugo u Offside-u! Ja sam prije rata zivio u Bosni i poznavao sam samo dva muslimana, a ostali Muslimani su bili ateisti.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:03 23.10.2017.

Imam mnogo rodbine u Australiji i jedna rodica, koja je već treća generacija, kaže mi kako Englezi sebe smatraju domicilnim stanovništvom, a svi ostali australci su " auslenderi ", a sad još i vjera postaje bitna. Toliko o demokraciji i ljudskim pravima zapadnog tipa. Ali koliko sutra njihovi političari držati će politički sat o demokraciji diljem svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije