Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priželjkuje pomirbu

Arnold Schwarzenegger želi da mu se vrati supruga Maria

arnold schwarzenegger
reuters
11.05.2011.
u 09:38

Maria Shriver više nije mogla podnijeti da je suprug zapostavlja i da više vremena posvećuje poslu i hobijima nego njoj i djeci

Nakon što je vijest o razvodu Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver, koji su zajedno do 1977., dospjela u javnost bivši guverner Kalifornije i nekadašnja filmska zvijezda zahvalio je prijateljima i obitelji na podršci u teškim trenucima. Prijatelji para otkrili su medijima da je između supružnika posljednjih godina došlo do zahlađenja jer je Arnie sve više vremena provodio na poslu ili s prijateljima, no nitko nije ni pomišljao na razvod.

Navodno je Maria Shriver već nekoliko puta pokušavala ostaviti supruga, no nikad za to nije skupila dovoljno hrabrosti. Suprugovo zapostavljanje obitelji ipak nije mogla  vječno ignorirati pa se konačno odlučila za razvod.

Da bi izgladio odnose, Schwarzenegger se potrudio posljednjih mjeseci biti dobar suprug, no to očito nije bilo dovoljno. Prijatelji  tvrde da će on učiniti sve kako bi svoju Mariju vratio natrag.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije