Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA LIJEČI

Ariana Grande predvodila humanitarni koncert u Manchesteru

Koncert 'One Love'
Foto: Reuters
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.06.2017.
u 10:58

Koncert je održan u spomen na 22 žrtve terorističkog napada u svibnju, uključujući djecu i tinejdžere, neposredno nakon koncerta Ariane Grande u tom gradu na sjeveru Engleske.

Američka pjevačica Ariana Grande nastupila je sinoć u Manchesteru na dobrotvornom koncertu "Volimo Manchester" na kojem je oko 50.000 ljudi reklo "ne" terorizmu nakon krvavih terorističkih napada u Manchesteru i Londonu. U sinoćnjoj humanitarnoj akciji prikupljeno je dva milijuna funti.

Koncert je održan u spomen na 22 žrtve terorističkog napada u svibnju, uključujući djecu i tinejdžere, neposredno nakon koncerta Ariane Grande u tom gradu na sjeveru Engleske.

Otvorio ga je pjesnik Tony Walsh, koji je napad u Manchesteru povezao sa subotnjim u Londonu u kojem je ubijeno sedam i ranjeni deseci osoba.

- Mržnja nikada neće pobijediti, strah nas nikad neće podijeliti, jer danas smo ujedinjeni za Manchester - rekao je menadžer američke pjevačice Scooter Braun, prije nego što je Grande došla na pozornicu.

U emotivnom nastupu Grande se zahvalila svima koji su došli na koncert te kazala kako je ljubav koju oni pružaju točno ono što treba svijetu.

Na pozornici su joj se kasnije priključili  Robbie Williams, Katy Perry, Justin Bieber, Miley Cyrus, Usher, Black Eyed Peas, Coldplay i drugi glazbenici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije