Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolegice

Arethu Franklin nasmijao nastup Beyonce na inauguraciji

aretha franklin
reuters
23.01.2013.
u 17:41

Soul diva morala se nasmijati kada je čula da je njena kolegica američku himnu uoči inauguracije Baracka Obame pjevala na playback zbog hladnog vremena

Pjevačica Aretha Franklin otkrila je da se od srca nasmijala svojoj kolegici Beyonce koja je na inauguraciji predsjednika Baracka Obame prošlog ponedjeljka američku himnu "The Star-Spangled Banner" pjevala na playback.

No, nije se samo smijala kolegici nego je na kraju stala i u njenu obranu te izjavila da je vani bilo jako hladno i da je pjevačima u takvim uvjetima teško pjevati uživo.

– Temperatura je bila oko šest stupnjeva i za većinu pjevača to nije povoljno za pjevanje uživo na otvorenom. Ali kada sam čula da je samo otvarala usta na inauguraciji na himnu unaprijed snimljenu u studiju, nisam si mogla pomoći da se ne nasmijem. Iako, priznajem odradila je jako lijep posao – ispričala je Aretha, pjevačica koja je himnu pjevala na Barackovoj prvoj inauguraciji 2009. godine, za ABC News.

– Kada sam ja pjevala himnu, snimiti je prije nastupa u studiju nije mi palo na pamet. Publici sam htjela priuštiti pravu stvar uživo. I ja sam tada čekala svoj red oko 45 minuta, a bilo je k tome i puno hladnije – prisjetila se Aretha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije