Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlječenje

Aretha Franklin dobila bitku protiv raka gušterače

Mandelin rođendan
AFP
07.01.2011.
u 19:25

U prosincu je 68-godišnjakinja bila na operaciji, a iako ta zloćudna bolest ima najmanji postotak izlječenja, diva ju je, izgleda, uspjela pobijediti.

Tračeve da boluje od raka gušterače pjevačka diva Aretha Franklin nije htjela demantirati ni potvrditi. Ipak, jučer se oglasila na objave da je od opake bolesti izliječena:
– Nema razloga da o svome zdravlju razgovaram s bilo kime osim s liječnicima. Reći ću samo da je problem koji sam imala riješen!

U prosincu je 68-godišnjakinja bila na operaciji, a iako ta zloćudna bolest ima najmanji postotak izlječenja, diva ju je, izgleda, uspjela pobijediti. Njezini obožavatelji diljem svijeta tada su ostali šokirani nakon što se medijima proširila vijest da liječnici velikoj soul divi daju još samo godinu dana života. No to, srećom, nije bila točna informacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije