Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna akcija

Apel iz Thompsonovog tima o akciji pokrenutoj za njegovog sina: Ne nasjedajte na prevaru

Milenijska fotografija Šime Strikomana povodom obljetnice prve objave pjesme bojna Čavoglave
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
10.02.2023.
u 13:33

Na društvenoj mreži Facebook pojavila se grupa naziva Donacija za operaciju srca u kojoj se pozivaju korisnici ove društvene mreže da uplate donacije za operaciju Thompsonovog sina. Njegov tim je odmah reagirao i upozorio kako je riječ o prevari.

Na društvenoj mreži Facebook pojavila se grupa Donacija za operaciju srca u čijem opisu se pozivaju korisnici ove mreže da se pridruže grupi i doniraju novac za operaciju mladog Ante sina Marko Perković Thompson. Objavili su i broj računa na koji se mogu izvršiti uplate, a ubrzo se oglasio i tim pjevača Marka Perkovića Thompsona i upozorio sve kako je riječ o prevari.

- Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovaj članak kako ne bi nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima. Ukoliko vidite takve ili slične stranice na društvenim mrežama, molimo vas da iste prijavite bez odgađanja - napisali su iz Thompsonovog tima na njegovom službenom profilu. 

 

 

Ante Mihael Perković je početkom srpnja prošle godine završio je u bolnici zbog srčanih problema. Zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve svoje koncerte.  Obitelj cijelu situaciju drži privatnom te ne dijele nikakve informacije, a obožavatelji se mole za njegov što brži oporavak. Na službenoj stranici glazbenika Marka Perkovića Thompsona u listopadu je osvanuo i poziv za molitvu za njegovog 17-godišnjeg.

- Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača Marka Perkovića Thompsona. Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. „Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!" (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. „Mnogo može žarka molitva pravednikova" (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog! - pisalo je tada na ovoj stranici. 

VIDEO Pobijedili su na Dori pa nestali iz javnosti: Neki su se razboljeli, a neki promijenili karijeru

 

Komentara 19

DO
DođiDaTiŠapnem
14:51 10.02.2023.

Kakvih ljudi ima da na tuđoj nesreći žele zaraditi? Sramota.

SE
serafin002
16:06 10.02.2023.

Dragi Marko sva normalna Hrvatska je uz tebe, smeća ima svugdje a nažalost previše među nama zaostalog šugoslavkog.

PL
plavipas
16:59 10.02.2023.

Jugofašisti napadaju Tomsona Uzalud vam trud svirači Šnajsera .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije