Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret

Antonija Stupar Jurkin oprostila se od voditeljske karijere na RTL televiziji

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
23.08.2017.
u 08:33

RTL-ova voditeljica kaže kako je došlo vrijeme za nove izazove i rad iza kamera i voditeljski posao je zamijenila poslom u Odjelu komunikacija i marketinga RTL-a.

Nakon punih 12 godina bavljenja voditeljskim poslom, Antonija Stupar Jurkin kameru zamjenjuje novim radnim mjestom, a radit će u Odjelu komunikacija i marketinga RTL-a.

„Došlo je vrijeme za nove izazove i rad „iza scene“. Kameru zamjenjujem novim radnim mjestom na mojoj televiziji. Veselim se novom iskustvu i svemu što će mi donijeti“ poručila je Antonija.

Antonija je na RTL došla 2005. godine, vodila je emisije „Automoto TV“, sportske vijesti, Exploziv, Exkluziv, Extra Magazin te Sve u šest, a radila je i kao producent na stranim TV formatima koji su se emitirali na RTL-u.

1/8

 

Komentara 2

SX
sudbina x
09:26 23.08.2017.

Njezin nazalni i unjkavi govor mi se uopce ne sviđa...

BA
bazana
08:52 23.08.2017.

Koja šteta!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije