Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Antonija Blaće pokazala zgodnu, osam godina mlađu sestru Branku koju ne viđamo često

Zagreb: Predstavljen novi RTL-ov show "Dođi, pogodi, osvoji"
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
17.07.2022.
u 13:20

Mnogima omiljena, vrckava RTL-ovka ovaj put je objavila fotografiju s važnom osobom koju ne pokazuje često na svom Instagram profilu. Riječ je o njenoj sestri Branki. Branka je od Antonije mlađa osam godina, a sestre su stvarno jako bliske.

Voditeljica Antonija Blaće (42) trenutačno uživa na odmoru.

Mnogima omiljena, vrckava RTL-ovka ovaj put je objavila fotografiju s važnom osobom koju ne pokazuje često na svom Instagram profilu. Riječ je o njenoj sestri Branki. Branka je od Antonije mlađa osam godina, a sestre su stvarno jako bliske.

Antonijina mlađa sestra živi u Šibeniku, te o njoj nije poznato mnogo detalja osim da se udala 2016. godine. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Antonija je nedavno je otkrila kako je skinula čak 12 kilograma. Ponosna na svoj uspjeh, Blaće gotovo svakodnevno obavještava pratitelje o malim pobjedama u borbi s kilogramima. Taj put je tako objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da su joj hlače koje je odabrala prevelike u struku. 

 - Želim da se registrira da su mi hlače široke u struku. Hvala - napisala je na Instagram Storyju uz fotku.  Dodajmo da je Antonija i kreatorica priručnika za mršavljenje #LjetoBezParea te da je komentirala i što misli da je najvažnije za gubitak kilograma i uspjeh u održavanju kilaže. 

 - Kontinuitet. Važnije vam je držati se programa duže neprecizno, nego kratko, a precizno. Prihvatiti da smo ljudi da ćemo ici u izlaske rođendane, da ćemo posustati, ali već prvi sljedeći odabir da nam bude bolji - puno smo napravili. Naravno najbolji su rezultati kad ste potpuno fokusirani, ali tako se ne da živjeti. Radije planirati “grijehe” na tanjuru i uglazbiti ih s ostatkom tjedna i aktivnosti. Ako uzmete tjedan dana kao svoju mjernu jedinicu, imat ćete dovoljno prostora da se opustite na svadbi i preostalih 6 dana anulirati što ste “pogrešno” unijeli. Zapravo ne samo to, imam oko 25 recepata, brzih finih i laganih. Ostalo se tiče trikova kako “preživjeti” proces, kako malo zeznuti tijelo ili iskoristiti njegove normalne procese kako biste iz svog programa izvukli maksimum. I naravno, htjela sam sve bedaste momente i krize procesa podijeliti sa svima jer nam je svima isto. Svaka čast svima, ali fit osoba koja je cijeli život fit nema pojma što se nama vrti u glavi koji smo kampanjci. Psihološki element procesa nije zanemariv - rekla je za RTL.hr

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 2

VA
valides
16:54 17.07.2022.

Čudim se svakoj ženi koja kupi knjigu o mršavljenu a pogotovo od punije žene koja ide to napisati.

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
15:53 17.07.2022.

Branka izgleda osam godina starije, a ne mlađe...;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije