Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna voditeljica

Antonija Blaće pokazala sjajnu figuru u minici nakon što je izgubila 12 kilograma: 'Odlično ti stoji'

Foto: Instagram screenshot
1/10
07.09.2022.
u 07:00

Kako si olakšati proces mršavljenja i kojim se trikovima poslužiti u tome, na temelju svojeg iskustva u priručniku #LjetoBezParea otkrila je Antonija koja je počekom lipnja na Instagramu pratiteljima pokazala rezultate svog rada. Pozirala je tada u traper suknji koja joj je sada prevelika.

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće (42) nedavno je otkrila kako je skinula čak 12 kilograma, a sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pozirala u minici pa dobila kompliment da je ''pravi hit''.

-I? Kako vam je prošlo ljeto? More? Odmor? Sad će mi moja ekipa s mora reci “kako misliš prošlo? Pa sad ti je na moru Najlipše” A znam da je. Probat ću ulovit još koji vikend, ali i Zagreb je predivan u ovo doba. Jeste li vi obavili godišnje? Spremni za jesen? Školu? Posao? Ajde pričajte malo, što ima?- napisala je voditeljica uz fotografije. Dio pratitelja otkrio je kako su proveli ljeto, a neki nisu propustili komentirati ni njezin izgled i odličnu liniju.

''Ova kombinacija ti je vrh'', ''Pravi si hit'', ''Baš mi je slatko ovo na temi'', ''Lijepe fotke'', ''Slatkica'', ''Odlično ti stoji'', samo je dio komentara.

Kako si olakšati proces mršavljenja i kojim se trikovima poslužiti u tome, na temelju svojeg iskustva u priručniku #LjetoBezParea otkrila je Antonija koja je počekom lipnja na Instagramu pratiteljima pokazala rezultate svog rada. Pozirala je tada u traper suknji koja joj je sada prevelika, a kupila ju je još prošle godine. Voditeljica nam je ranije i objasnila kako je nastao priručnik zbog kojeg svakim danom sve bolje izgleda. 

-Ta se ideja dugo vrtjela po mojoj glavi. Valjda je sada sazrelo. Fokusirala sam se na to kako prehranu prilagoditi sebi, a ne obratno i kako proces mršavljenja učiniti nekako podnošljivim – objašnjava nam Blaće.

Sa svojim čitateljima podijelila je i neke joj omiljene i brze zdrave recepte i jedan takav podijelila je s nama. – Moj signature dish su tikvice pečene bez ulja s feta sirom i nekoliko oraha! Tikvice se prepeku na tavi, pospu s malo feta sira, oraha, krupnom soli i pokapaju žličicom maslinova ulja. Za prste polizati. Prehrana je jedan važan segment ove priče, ali i tjelovježba je važan dio, a zna to i Antonija Blaće.

Vježbam cijeli život s manjim ili većim prekidima. Obožavam treninge snage pa, iako možda nisu idealni za brzo skidanje kilograma, ja ih volim i radim s guštom. Dva treninga tjedno trčim, dva snaga. Dižem se rano ujutro i do 8 sati sam obično već gotova s treningom i spremna za dan. To mi jako paše! Za kraj pitamo je je li sada zadovoljni svojom kilažom i izgledom ili borba i dalje traje? – A uvijek može bolje, zavisi što vam je cilj - kazala je tada.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija.

 

Ključne riječi

Komentara 3

GE
geler203
07:17 07.09.2022.

Ostaje joj najvažnije, naučiti govoriti.

DU
Deleted user
08:01 07.09.2022.

nikakve kile nisu problem - ja se preplasim svaki put kad joj vidim facu, kad se smije, kad progovori. nevjerojatno kako je uz toliko zgodnih i simpaticnih cura bas ona postala voditeljica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije