Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZAK PRINOVE

Antonia i Aljoša iz 'Pavela' očekuju drugo dijete: 'Presretni smo i blagoslovljeni'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/8
17.06.2021.
u 13:35

Glazbenici i članovi sastava Pavel Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić otkrili su da čekaju drugo dijete.

Glazbenici i članovi sastava Pavel Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić otkrili su na jučerašnjem Jana Story Hall of Fame eventu da čekaju drugo dijete. "Presretni smo i blagoslovljeni! Luna jedva čeka upoznati bracu ili seku", rekla je pjevačica te dodala da je trudna već četiri mjeseca, što znači da bi prinova trebala doći na jesen. "Spol ćemo zadržati za sebe'', istaknula je Matković Šerić kojoj se diskretno nazire trudnički trbuščić

16.06.2021., Zagreb - Story Hall of Fame odrzan u Muzeju za umjetnost i obrt. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, bračni par već ima kćer Lunu, koja će na jesen proslaviti peti rođendan, a članovi grupe Pavel u braku su od 2014. godine.

VIDEO Goran Karan o nadolazećem 61. Splitskom festivalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije