Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Antonia Dora Pleško odnijela je pobjedu, ali gledatelji su imali drugog favorita: 'Imao je najbolji nastup'

Foto: Nova TV
1/58
04.03.2024.
u 08:44

Antonia Dora zapjevala je "Drugi joj raspliće kosu" te oduševila žira, a osim toga nastupila je i prva te večeri, no gledatelje je, čini se, više oduševio jedan drugi nastup.

U nedjelju je s emitiranjem krenula nova sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj su se predstavili kandidati te pokazali svoje transformacije. Mlade glazbenike, glumce i plesače imali smo priliku gledati kao poznate glazbenike, a pobjedu je odnijela Antonia Dora Pleško koja se transformirala u Mišu Kovača.

Antonia Dora zapjevala je "Drugi joj raspliće kosu" te oduševila žira, a osim toga nastupila je i prva te večeri. Nakon nje nastupili su još plesač Luciano Plazibat kao Kylie Minogue, pjevačica Antonija Šola kao Vojko V, pjevač i radijski voditelj ToMa kao Toma Zdravković, pjevačica Mia Negovetić kao Ariana Grande, glumac i glazbenik Faris Pinjo kao Doris Dragović, pjevač Alen Bičević kao Tony Cetinski i glumica Marija Kolb kao Shakira. 

1/58

Nakon emisije, svoj dojam o svemu na društvenim mrežama iskazali su i gledatelji koji su istaknuli da im je Antonija Dora bila dobra, no da da im se više svidjela jedan druga izvedba. "Trebao je Toma Zdravković pobijediti, imao je najbolji nastup", "Stvarno nešto da zabavi nedjeljno večer za cijelu obitelj. Svi su top, žiri normalan i zabavan, natjecatelji zabavni... I samo da je više ovako nečeg zabavnog... Bravo za sve. Toma vrh vrhova,nema zabave bez naše muzike", "Toma je bio najbolji", "Super svi, ali meni osobno ToMa", bili su komentari gledatelja.

Foto: Facebook screenshot

Podsjetimo, glazbenik i radijski voditelj Tomislav Marić u prvoj epizodi oživio je imenjaka Tomu Zdravkovića čijom je izvedbom pjesme 'Za Ljiljanu' u studiju pokrenuo val emocija. „Bio si fenomenalan, jako dobro pjevaš, s emocijom, tako da bi ti bio odličan Toma kad bi se sad snimao novi film“, ocijenio je Enis Bešlagić nakon nastupa. ToMu je iz publike pratila i njegova supruga Marina, a Minea mu je nakon nastupa poručila da se "malo zaljubila" u njega.

U ovoj emisiji svoj je voditeljski debi imao i glumac Filip Detelić, a u komentarima na društvenim mrežama može se vidjeti i kako je oduševio gledatelje. Mnogi su istaknuli da su voditelji bili zabavni te da im se ovaj format baš sviđa. Uz Detelića emisiju vodi i Igor Mešin, a u žiriju su: Enis Bešlagić, Mario Roth, Renata Končić Minea i Goran Navojec.

VIDEO Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

 

Komentara 2

LJ
ljudemisi
09:07 04.03.2024.

Emisija za potkapacitirane sa raznim bešlegićima ...

Avatar Hazl113
Hazl113
09:09 04.03.2024.

Zar to još netko gleda. Kako im nije jasno da su već predosadni sa time. Hajde prve 3-4 sezone, ali sada su malo pretjerali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije