Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži ju već godinama

Ante saznao identitet izgubljene sestre,ali potraga se neočekivano zakomplicirala

Foto: Privatni album
1/5
14.11.2019.
u 15:13

Sestru Ante Dragojevića pronašao je umirovljeni policajac iz Zenice.

Bivši natjecatelj Supertalenta Ante Dragojević saznao je identitet izgubljene sestre. U potrazi mu je pomogao umirovljeni policajac iz Zenice Hanas Kovačević.

- Da, istina je, pomogao sam Anti u pronalasku sestre. On je obaviješten o njezinom imenu i prezimenu, te drugim informacijama. Moj savjet je bio da njegovi udomitelji kontaktiraju njezine posvojitelje jer su to uvijek vrlo osjetljive situacije za koje nikada nismo sigurni kako će završiti – kazao je Hanas za Jutarnji list koji je pomogao već tisućama da pronađu izgubljene roditelje, sestre, braću i drugu rodbinu.

No, situacija se nenadano zakomplicirala jer je Antina sestra navodno tijekom ljeta iz Zagreba preselila u Brazil.

Ante je sestru pokušao pronaći preko Facebooka, a u pomoć su mu odmah pritekli dobri ljudi koji su mu pokušali pomoći u potrazi. Da se nazire sretan kraj jučer nam je potvrdio i sam Dragojević.  

– Javio mi se jedan čovjek koji zna gdje mi je sestra. Sad čekam njegov odgovor da vidim kako će se stvari dalje razvijati – kazao nam je ushićeni Ante nedugo nakon što je njegova objava izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Svi su htjeli pomoći i pronaći mu sestru koju je posljednji put vidio prije 18 godina. – Pamtim je još kao malu bebu, zadnje čega se sjećam je njezino krštenje. Još uvijek čuvam fotografije od tog dana, to mi je najdraža uspomena na sestru – kaže Ante koji je u domu bio do svoje šeste godine, nakon čega je udomljen. Iz Dubrovnika se tada preselio u Grižane u Vinodolskoj općini gdje i danas živi sa svojom novom obitelji. O ponovnom susretu sa sestrom svih je ovih godina maštao, a sada kada je konačno postala punoljetna više ga, kako kaže, ništa neće spriječiti u naumu da je nađe.

– Do njezine 18. godine nismo mogli stupiti u kontakt zbog zakonskih ograničenja, ali što ću? Bio sam strpljiv i sada je došlo vrijeme da ponovno budemo zajedno – govori 19-godišnjak koji je u pozitivan ishod uvjeren. – Pronaći ću je sigurno, neću nikada odustati od svojih planova. Kad nešto naumim, to onda tako mora i biti. Ne stajem dok je ne nađem – kazao nam je Ante.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
domxerex
10:37 15.11.2019.

Tko je u državnoj službi bio tako pametan da jedno dijete da posvojiti u jednu republiku a drugo u drugu republiku. I sada bi njihova nadobudna tobože urbana djeca htjeli vladati državom a dvoje djece su uspjeli izgubiti. Ti bi i dvije nacrtane ovce izgubili. Uništi će državu kao što su njihovi očevi uništili SFRJ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije