Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li ga se?

Ante iz 'Ljubavi na selu' izbačen zbog laži, a sad je otkriveno da se oženio i čeka bebu

Foto: RTL
1/4
29.11.2021.
u 13:28

Ante Ćelić 24-godišnjak je koji je iz prošle sezone popularnog showa izbačen zbog laži koje je razotkrila njegova majka

Ovog lipnja, kad su krenule pripreme za novu sezonu RTL-ova showa "Ljubav je na selu", javnost je upoznala 24-godišnjeg Antu Ćelića koji je pred kamerama ispričao da ga je majka ostavila kada je imao tek 13 godina. No, vrlo brzo se javila njegova majka i ispričala kako ništa od toga nije istina te da ima i dijete koje nije ni spomenuo produkciji.

Zbog svega Ante je izbačen iz emisije, ali čini se kako mu je nakon showa krenulo nabolje. Naime, u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju potvrdio je da se oženio trgovkinjom Antonijom (24) iz Imotskog, a fotografije s vjenčanja možete pogledati OVDJE.

– Čekam dite i baš sam sritan! Antonija ima rodit u četvrtom misecu, ne znamo još šta nosi. Vidjela me na televiziji i poslala poruku preko društvenih mreža, počeli smo se dopisivat', odmah mi se svidjela. Kad sam otišao u Imotski da je vidim, shvatio sam da je to to, privukla me pogledom – ispričao je Ante koji se vjenčao kod matičara, a crkveni obred planiraju iduće godine. Zajedno žive u Metkoviću s njegovim ocem i ženom te dvojicom braće.

– Moji su je baš lipo prihvatili, a i njena familija mene. Mater nisam zva na pir jer sam još ljut na nju zbog laži koje je govorila. Dosta me povridila i nisam je želio u blizini da se ne svađamo – ispričao je. 

Podsjetimo, njegova majka javila se i kazala kako Ante laže u svom profilu u showu. Za 24 sata je kazala kako ona nije ostavila njega nego njegova oca, a sinu je našla i posao. Međutim, Ante se brzo vratio ocu, a i dalje se viđaju na obiteljskim okupljanjima unatoč tome što on kaže da se nisu vidjeli. 

– Priča kako želi biti otac, a ima dvoje djece s različitim djevojkama koje je ostavio. Unuke ne poznajem, ali voljela bih doći do tih cura, jako mi ih je žao, Ante ih uvijek na kraju ostavi – otkrila je Ćelićeva majka. 

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:45 29.11.2021.

I to je primjer mladima koji je zaslužio biti u novinskom članku? Sramotna osoba i žao mi je njegove djece!

NN
novo nenormalni
13:50 29.11.2021.

proklet bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije