Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Burno u završnici showa! Sanela sva u suzama iznenada napustila set

Foto: RTL
1/7
29.11.2021.
u 11:43

Večeras se nastavlja rasplet cijele situacije te će Sanela i Edin dobiti priliku da pred ekspertima iznesu sve što ih smeta. I dok će Sanela za svoje nezadovoljstvo okrivljuje druge sudionike, Edin i dalje odbija otvoreno reagirati.

Show 'Brak na prvu' ulazi u finalni tjedan u kojem uzbuđenja ne nedostaje.  Prošli je tjedan Sanela rekla Edinu sve što ju je povrijedilo te nikome nije ostala dužna, a u današnjoj epizodi sve će eskalirati kad Sanela ponovno prozove pojedince i 'pozove ih na red', piše RTL

Naime, u prethodnoj je epizodi Sanela na početku zajedničkog druženja i razgovora s ekspertima s djevojkama podijelila svoje mišljenje te, prema njezinim riječima, nikome nije ostala dužna. Večeras se nastavlja rasplet cijele situacije te će Sanela i Edin dobiti priliku da pred ekspertima iznesu sve što ih smeta. I dok će Sanela za svoje nezadovoljstvo okrivljuje druge sudionike, Edin i dalje odbija otvoreno reagirati. 

Foto: RTL/Screenshot

"Ti si mene lično prozvao za stolom da zašto sam pristala ostati. Zašto si se ti usudio mene prozvati?! Moraš se gurati u sve!" prozvat će Sanela Mislava, no ovaj put se ni on neće suzdržati od iskrenog odgovora, baš kao ni ostali sudionici. Situacija će eskalirati i rezultirati Sanelinim iznenadnim odlaskom sa seta u suzama.

Koja je kap prelila čašu, čije će teške riječi povrijediti Sanelu i hoće li eksperti uspjeti izgladiti nastalu situaciju - ne propustite pogledati večeras u 21.15 sati na RTL-u!

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
12:39 29.11.2021.

Ova žena ima malo veći kaos u svojoj glavi.......godina natukla ali pameti nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije