Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Ante će s Klarom iskreno porazgovarati o budućnosti, a Mijo i Brankica sve se više udaljavaju

Foto: RTL
1/11
23.11.2023.
u 17:30

Mijo i Brankica i dalje će izmjenjivati poljupce i zagrljaje, no jedno drugome će jasno dati do znanja što si zamjeraju.

Jutro nakon poljupca Ante će Klari iskreno priznati sve što mu leži na duši, ali i otkriti što može očekivati od njihove zajedničke budućnosti. ''Otkad smo se rastali nakon farme, nešto se u mom životu dogodilo neplanirano...'' započet će priču.

Samanta će na Šolti sve više ignorirati Ivana, a novo iznenađenje koje je za nju pripremio pretvorit će se u pravu katastrofu.

Branko ne odustaje od Smilje, a ona će njegove izljeve nježnosti teško podnositi. Mijo i Brankica i dalje će izmjenjivati poljupce i zagrljaje, no jedno drugome će jasno dati do znanja što si zamjeraju.

VEZANI ČLANCI

''Ne volim kad je netko umoran stalno, nezainteresiran, nervozan, hoću živahnu ženu'', kazat će farmer da mu smeta što Brankica ne voli ni motore ni adrenalin, a ni ona mu neće ostati dužna.

Irena i Rade i dalje otkrivaju čari Osijeka... Većina parova dan će provesti na plaži, neki će se odlučiti na senzualnu masažu, a nekima će i kupanje biti povod za raspravu.

''Mene ništa ne privlači, u tome je stvar'', poručit će jedan farmer koji sa svojom damom jednostavno ne vidi blistavu budućnost.

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije