Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijeljena mišljenja

ANKETA Društvene mreže vrve komentarima! Sviđa li vam se pjesma s kojom idemo na Eurosong?

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/8
01.03.2020.
u 11:10

Društvene mreže užarile su se nakon pobjede Damira Kedže i pjesme 'Divlji vjetre'. Dok su jedni oduševljeni i misle da nam je dobar plasman zajamčen, drugi pak smatraju da se ni ovog puta nećemo plasirati u finale.

Sinoć je u Opatiji održan ovogodišnji izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije na kojem je pobjedu odnio Damir Kedžo s pjesmom 'Divlji vjetre'.

1/42

U svom prvom obraćanju također je rekao kako se on i njegov tim nisu pripremali za pobjedu u smislu odlaska na Eurosong, već su se prvenstveno željeli posvetiti Dori i napraviti najbolji mogući nastup s kojim mogu biti zadovoljni. - Kada sam sišao sa stagea rekao sam, ovo je stvarno bilo dobro, iza ovog mogu stajati - rekao je pobjednik ovogodišnje Dore.

Pjesmu s kojom će nas Kedžo predstavljati na Eurosongu potpisuje hrvatski tim autora kojeg čine Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalle i Matija Rodić.

- Siguran sam da ćete biti ponosni na nastup i to kako ćemo se predstaviti u Nizozemskoj - istaknuo je Kedžo čiji je nastup odmah izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. Neki su uvjereni da s njim ove godine možemo u toliko željeno finale Eurosonga, dok drugi nisu zadovoljni pobjednikom ovogodišnje Dore i pjesmom kojom će nas predstaviti u nizozemskom Rotterdamu.

Kakvi su vaši dojmovi? Sviđa li vam se pjesma? Svoje mišljenje izrazite u našoj anketi.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Bell940
Bell940
12:01 01.03.2020.

Namještaljka! Nije zaslužio, pjesma tak tak, ali bilo je boljih a glasanje namještaljka

LP
lovacke_price
12:00 01.03.2020.

Pjesma je bas bezveze. Ona mala je bila sto put bolja Nitko neće glasati za pjesmu na hrvatskom.

KO
Kosences
15:12 01.03.2020.

Mia je imala i nastup, bila je je šarmantna i vrckasta, a i glazba je bila europska. Kedžina pjesma s balkanskim štihom i dinarskim izgledom pjevača neće stići daleko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije