Naslovnica Showbiz Zvijezde

Anica Kovač od lijepih cura iz susjedstva stvorila manekenke

Supruga nogometaša Roberta i nekadašnja prva pratilja Miss svijeta priključila se humanitarnoj modnoj reviji u Tomislavgradu. Prihod je išao za gradnju Centra za odgoj djece i mladih s teškoćama u razvoju.
08. siječnja 2012. u 08:00 4 komentara 22 prikaza
Anica Kovac

– Žao mi je što se u Bosni i Hercegovini djeca s posebnim potrebama još skrivaju. No stvari ipak idu nabolje. Susreti s tom djecom uvijek su emotivni. I treba poticati društvo da im se uljepša život – rekla nam je bivša Miss Hrvatske Anica Kovač.

Supruga nogometaša Roberta priključila se humanitarnoj modnoj reviji u Tomislavgradu. Prihod je išao za gradnju Centra za odgoj djece i mladih s teškoćama u razvoju. Manekenke su bile djevojke iz susjedstva.

Anica je posebno senzibilizirana za tu djecu jer u obitelji ima djevojčicu Ivanu kojoj je potrebna takva pomoć.

– Toj djeci ne treba zatvarati vrata jer imaju pravo na smijeh i ljubav – ističe Anica, koja je nosila haljinu Anamarije Asanović.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

  • Karizma:

    Bravo Anice.Anica je jedna vrlo humanitarna osoba i dobar patriota privrzena svojoj zemlji koju je izabrala za zivot svoje djece premda je mogla zivjeti bilo gdje u svijetu.Nikada je necete vidjeti u svojim izlazcima u javnost da se ponasa bahato ... prikaži još! vec sasvim suprotno i samozatajno.Jedna jako plemenita osoba

  • maraton:

    Ova more bit miss BiH ili Njemaćka a ne Hrvatske.Ni rodjena i gojena u Hrvatskoj.

  • Karizma:

    Nevjerojatno kako srbi sa svojim komentarima pokusavaju obezvrijediti sve dobro u Hrvatskoj.U Srbiji postoje sluzbe koje se bave samo komentarima po Hrvatskim portalima i obezvređuju sve dobro u HR i stvaraju mrznju između Slavonaca Dalmatinaca Hercegovaca istrana i drugih.Odlicno poznaju ... prikaži još! situaciju u HR i nazalost uspijevaju.Dali vjerujete da svojim pevaljkama dodatno uplacuju honorare za popuralizaciju svojih folk pevaljki.To je istina i zanimljivo uspijevaju.Takav je i komentar ovoga srpskog portal komentatora.Tko god ima HR drzavljanstvo moze biti Miss Hrvatske pa cak i srpkinja