Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila bol

Anica Kovač na Instagramu se oprostila od voljenog oca: 'Ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila'

anica kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
28.09.2021.
u 15:10

Iako bivša missica ne objavljuje često privatne stvari i tek je prošle godine uopće otvorila svoj profil za javnost, odlučila je svoju bol podijeliti sa svojim pratiteljima.

Bivša Miss Hrvatske i supruga Roberta Kovača, Anica Kovač (45) na Instagramu se oprostila od oca Ivana Martinovića. Iako bivša missica ne objavljuje često privatne stvari i tek je prošle godine uopće otvorila svoj profil za javnost, odlučila je svoju bol podijeliti sa svojim pratiteljima.

"Tata moj. Snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom. Počivao u miru Božjem", napisala je Anica pored njegove fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anica Kovač (@anica.kovac)

Brojni pratitelji javili su se u komentarima kako bi joj izrazili sućut, među njima i pjevačica Nina Badrić koja je napisala: "Draga Ane, iskrena sućut tebi i obitelji". Javio se i PR-ovac Davor Grgin koji je napisao: "Iskrena sućut Anice". Također, javili su se i Iva Šarić, Monika Sablić, Iva Todorić, i brojni drugi pratitelji koji su joj dali podršku u ovim teškim vremenima. 

Anica, tada Martinović, rođena je 3. ožujka 1976. u tadašnjem Duvnu, a današnjem Tomislavgradu u BiH. Roditelji Mila i Ivan već su imali sina Antu, a bolji život za sebe i obitelj odlučili su potražiti u Njemačkoj. Prvo sami, a poslije i s djecom. Martinovići su se pokazali kao vrlo marljivi i uspješni ljudi, pa je i Aničin otac ubrzo osnovao građevinsku tvrtku. Kad se obitelj okupila, obitelj se proširila za još jednu kćer, Josipu, te najmlađeg sina Stipu. Anica se brzo osamostalila. Već s 18 godina postala je uspješna manekenka i skrasila se najprije u Parizu, a zatim se vratila u Hrvatsku. 

Inače, Anica je sve do prošle godine imala zatvoren profil za javnost te su njene fotografije na ovoj društvenoj mreži mogli vidjeti samo njezini prijatelji. No, prošle godine odlučila je to promijeniti. 

Anica Instagramu ima tek nešto manje od 5000 pratitelja, a njezine objave nisu nimalo poput onih influencerskih. Sudeći po objavama, Anica ne mari previše za Instagram, povremeno objavljuje slike svoje obitelji, selfije, vjerski citate ili pak fotografije iz prošlosti s prijateljima. 

VIDEO>>Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije