Naslovnica Showbiz Zvijezde

Anica i Robert Kovač jure po svoje dvije princeze

Anica Kovač, bivša Miss Hrvatske i jedna od ljepših mama domaće scene, publiku je razoružala ustreptalo propjevavši u showu “Država, selo, grad”.
26. travnja 2010. u 18:32 4 komentara 274 prikaza
Anica i Robert Kovac
Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Anica Kovač, bivša Miss Hrvatske i jedna od ljepših mama domaće javne scene, publiku je razoružala ustreptalo propjevavši u showu “Država, selo, grad”.

A svoju simpatičnost potvrdila je i u običnoj šetnji veselo se osmjehujući u objektiv i vozeći sina Marka.

No njezin suprug, nogometaš Robert, ostao je hladan u oblaku dima ili tek zabrinut hoće li na vrijeme stići u školi i vrtiću pokupiti kćeri Leticiju i Viktoriju.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    mc/VLM .....bezvezan clanak.. (

  • fabry:

    da i kakva je sad to vijest. Otisli su po djecu u vrtic ...sada ocekujemo na sutrasnjij naslovnoj stranici da nas obavijestite o tome kada su oprali zube, promijenili donje rublje i sl. Ja neznam tko je gluplji dali vi ... prikaži još!vi koji ovo pisete ili mi koji to citamo. Recite mi samo jedno.....koje strucna sprema je potrebna da bi se radilo kod vas kao novinar. Ili jednostavno pokupite prvog s ceste.

  • Dunja Ana:

    Pustite na miru već jednom pušače. Ako je to njima zadovoljstvo, neka uživaju! Ja nisam pušač, ali njih uopće ne osuđujem. Kamo sreće da nam je to jedini problem u ovoj državi!!!!