Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anica i robert

Anica i Robert Kovač jure po svoje dvije princeze

Anica i Robert Kovac
Anto Magzan/PIXSELL
26.04.2010.
u 18:32

Anica Kovač, bivša Miss Hrvatske i jedna od ljepših mama domaće scene, publiku je razoružala ustreptalo propjevavši u showu “Država, selo, grad”.

Anica Kovač, bivša Miss Hrvatske i jedna od ljepših mama domaće javne scene, publiku je razoružala ustreptalo propjevavši u showu “Država, selo, grad”.

A svoju simpatičnost potvrdila je i u običnoj šetnji veselo se osmjehujući u objektiv i vozeći sina Marka.

No njezin suprug, nogometaš Robert, ostao je hladan u oblaku dima ili tek zabrinut hoće li na vrijeme stići u školi i vrtiću pokupiti kćeri Leticiju i Viktoriju.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:21 26.04.2010.

mc/VLM .....bezvezan clanak.. (

FA
fabry
08:31 28.04.2010.

da i kakva je sad to vijest. Otisli su po djecu u vrtic ...sada ocekujemo na sutrasnjij naslovnoj stranici da nas obavijestite o tome kada su oprali zube, promijenili donje rublje i sl. Ja neznam tko je gluplji dali vivi koji ovo pisete ili mi koji to citamo. Recite mi samo jedno.....koje strucna sprema je potrebna da bi se radilo kod vas kao novinar. Ili jednostavno pokupite prvog s ceste.

DA
Dunja Ana
19:25 26.04.2010.

Pustite na miru već jednom pušače. Ako je to njima zadovoljstvo, neka uživaju! Ja nisam pušač, ali njih uopće ne osuđujem. Kamo sreće da nam je to jedini problem u ovoj državi!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije