Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 godina zalaganja

Angelina Jolie u Ženevi nagrađena za svoj humanitarni rad

angelina jolie
pixsell
04.10.2011.
u 09:15

Na svečanoj večeri Ujedinjenih naroda kojoj su nazočila mnoga poznata imena svjetske političke scene glumica je nagrađena za svoj desetogodišnji rad s izbjeglicama diljem svijeta.

Hollywoodska zvijezda Angelina Jolie jučer je u Švicarskoj nagrađena za svoj humanitarni rad. Naime, na svečanoj večeri predstavnika UN-a u Ženevi glumica je primila nagradu za  svoj desetogodišnji rad s izbjeglicama diljem svijeta kao ambasadorica dobre volje.

– Bio mi je veliki užitak, veseli me i sljedećih deset godina – izjavila je Angelina dodajući:

– Zahvalna sam mnogim obiteljima u izbjeglištvu što sam imala priliku upoznati ih i pomoći im posljednjih godina. Naučili su me mnogo toga. Zahvaljujem im na svemu,  uz njih sam postala bolja osoba i  bolja majka – rekla je Jolie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije