Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kid's choice

Prvi put nakon operacije - Angelina Jolie s kćerkama na dodjeli nagrada

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
29.03.2015.
u 11:57

Glumica se pojavila na s kćerkicama, odjevena u crnu Versace haljinu. Izgledala je izvrsno, a raspoloženje i osmijesi dodatno su porasli kada je osvojila nagradu za glavnu ulogu u filmu "Maleficent"

Nakon što je uklonila jajnike i jajovode, Angelina Jolie dobro se oporavila i nastavila sa životom. Pokazala je to i na dodjeli nagrada Kid's Choice, u društvu kćeri 10-godišnje Zahare i 8-godišnje Shiloh.

Glumica se pojavila na s kćerkicama, odjevena u crnu Versace haljinu. Izgledala je izvrsno, a raspoloženje i osmijesi dodatno su porasli kada je osvojila nagradu za glavnu ulogu u filmu "Maleficent". Reakcije njene djece bile su neprocjenjive. Tijekom govora, poslala je poruku svog djeci koja show gledaju kako je u redu biti drugačiji.

- Htjela sam samo reći, da kada sam bila mala, baš kao Maleficent rekli su mi da sam drugačija. Osjećala sam se kao da ne pripadam, bilo je preglasno, prestrastveno, nikada dobro.. no onda sam jedan dan shvatila. Nešto što se nadam da ćete i svi vi shvatiti-. Drugačije je dobro. Tako da se ne morate prilagođavati drugima, budite svoji - rekla je, između ostalog, Angelina.

>>Angelina Jolie kao ljepotica s krilima nikad nije bila tako zastrašujuća

>>Angelini Jolie odstranili jajnike i jajovode!

Komentara 5

US
Ustaponovo
14:12 29.03.2015.

Ova se uporno bori da progura stavove koje joj je neko zapaprijo u njezin očito maleni mozak . Očito midija pije iz iste vrčine.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:29 29.03.2015.

Jolie nema kceri. Odgaja nekoliko posvojene djece, ali kceri nema.

IK
ikonoklast
17:35 29.03.2015.

bila je ona na liftingu poslije jajnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije