Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa pjevačica

Andrea Šušnjara oduševila novom fotografijom, obožavatelji primijetili promjenu: 'Blistaš'

Andrea Šušnjara
Foto: Promo
1/17
28.08.2022.
u 20:00

Andrea je objavila fotku na kojoj pozira u mini haljini, a obožavatelji su primijetili njezinu novu, nikad vitkiju liniju. U komentarima brojni su oj pratitelju uputili komplimente

Pjevačica  Andrea Šušnjara (35) svoje pratitelje na Instagramu oduševila je novom fotografijom. Andrea je objavila fotku na kojoj pozira u mini haljini, a obožavatelji su primijetili njezinu novu, nikad vitkiju liniju.

U komentarima brojni su oj pratitelju uputili komplimente. "Med medeni", "Ti si svakim danom sve ljepša i ljepša", "Slatkica", "Predivna si", "Blistaš", pisali su pratitelji, a dobila je i mnoštvo emotikona srca te vatrica.

Inače, Andrea je u ožujku promijenila i frizuru. Na svojim se društvenim mrežama tad pohvalila da je napravila drastičan rez. Radi se o trendi bob frizuri, nakon što je neko vrijeme njegovala duge frizure.

U komentarima su joj pratitelji ostavili puno emotikona srca, a među njima su bili i pjevačica Žanamari Perčić i influencerice Nives Celzijus i Ecija Ivušić. „Super je“, pisali su joj. „Ajme, predivna si“, „Wow“, „Divna“, dodali su tada drugi. Dodajmo da Šušnjara ima prirodno smeđu kosu, ali od mladosti je boji u plavo, jer smatra da pjevačici Magazina ne pristaje plava kosa. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
neberemed
21:15 28.08.2022.

ufffff

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije