Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala

Andrea Andrassy održala promociju knjige "Dnevnik gradske cure"

andrea andrassy
Foto: PR FOTO
1/16
09.04.2015.
u 13:37

Sinoć se u prepunom zagrebačkom kafiću Velvet održala promocija knjige Andree Andrassy "Dnevnik gradske cure", zbirke istoimenih kolumni koje autorica piše od 2012. godine

Održana je promocija knjige "Dnevnik gradske cure" autorice Andree Andrassy.

- Inače je uobičajeno da ovakve promocije imaju posebnog voditelja koji ispituje autora o knjizi, ali ovo nije uobičajena knjiga, pa sam voditelj ja - rekla je spisateljica i komičarka na početku večeri. Među govornicima na promociji se našao i Hrvoje Šalković, koji je izjavio da je knjigu pročitao u jednom dahu te da je Andrea postigla da se kolumne unutar knjige odlično čitaju kao cjelina.

Na promociju su stigle i mnoge poznate osobe poput voditeljice Zlate Mück, Ane Radišić, Semente Rajhard, Filipa Dizdara, Vande Winter, spisateljice Sanje Pilić, arhitekta Ante Vrbana i mnoge druge.

>>Andrea Andrassi konobarila za pomoć nezbrinutoj djeci

>>Andrea Andrassy: Slava mi nije udarila u glavu. I dalje se ne znam bočno parkirati

Komentara 3

Avatar pavle27
pavle27
14:07 09.04.2015.

bogami netko je dobro platio promociju ove žemskice

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
15:08 09.04.2015.

Prava.

LI
liskovaca
15:33 10.04.2015.

prepun kafić! hahahahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije