Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Andrea Andrassi konobarila za pomoć nezbrinutoj djeci

andrea andrassy
Foto: Jakov Novak
1/2
08.04.2015.
u 17:08

Svaki utorak u Buzz baru poznati sugrađani na jedan sat postaju konobari. Sva zarada iz njihove smjene odlazi u humanitarne svrhe

Nova konobarica u Buzz baru privlačila je jučer poglede slučajnih posjetitelja. Njezino lice izgledalo je poznato. Oni koji utorkom posljednjih tjedana tamo zalaze, znaju i zašto. Ulogu poslužitelja na jednu noć preuzela je poznata komičarka Andrea Andrassy, pridruživši se tako Peđi Grbinu, Ivanu Šariću, Hrvoju Rupčiću i Danijelu Biliću na listi poznatih humanitarnih konobara u Buzz baru.

– Ideja je došla spontano, jednog dana na "cugi" s Peđom i Ivanom Šarićem. Htjeli smo iskoristiti prostor koji imamo i njihovu "poznatost" da u ugodnom druženju i atmosferi pomognemo potrebitoj djeci – rekao je Filip Mijić, voditelj Buzz bara.

Počevši od dvadeset i jedan sat, Andrea Andrassy, kao i svi prije nje, imala je sat vremena pune ruke posla. Kako je sav prihod od prodanih pića u tih sat vremena namijenjen za siromašnu i nezbrinutu djecu, štićenike udruge Mali zmaj, nitko se nije ustručavao platiti dodatnu rundu.

– Ovo me vratilo u studentske dane kad sam konobarila, ali je sada puno lakše jer znam da je zezancija i za dobru svrhu. Mislim da je ovo super ideja – rekla je Andrassi na kraju smjene.

Andrea i njezini kolege su do sada skupili oko sedam tisuća kuna. Sljedećih će tjedana u Buzz baru humanitarno konobariti Sarah Srdar, Shemso69 iz grupe Brkovi i Viktor Šimunić.

>> Andrea Andrassy: Slava mi nije udarila u glavu. I dalje se ne znam bočno parkirati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije