Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Anđa Marić dobila skrbništvno nad sinom: 'Konačno se budim sretna'

Osjećamo se kao da smo tek počeli živjeti, kao da smo skinuli ruksake pune kamenja i možemo hodati. Sve je bilo u znaku tog procesa, nismo mogli ići na more jer smo znali da nam trebaju dvije tisuće eura za odvjetnika, otkrila je spisateljica
17. veljače 2016. u 09:29 22 komentara 27194 prikaza
Anđa Marić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon dugih šest godina pjevačica i spisateljica Anđa Marić dobila je potpuno skrbništvo nad 12-godišnjim sinom Gašperom s kojim već neko vrijeme živi u Zagrebu.

– Napokon se budim sretna – otkrila je Anđa u intervjuu za Story. Ovakav ishod, kako kaže, nije neočekivan i njemu se nadala svih ovih godina. – Nisam sumnjala u ishod, iako sam već prestala vjerovati da će se to dogoditi. Ali tek sada shvaćam koliko sam pridonijela cijeloj ovoj situaciji jer sam od 2010. najavljivala sudu: "Priredit ću vam međunarodni incident, nikad mi nećete uzeti dijete. Ako treba, idem do kraja, nema šanse." Znala sam da mi ne mogu uzeti dijete, a najdivnije od svega jest to što sam dobila skrbništvo kada sam potpuno sve otpustila u smislu: "Nema veze, briga me, ja njega ne dam jer je to njegova želja",  otkrila je pjevačica koja je sina Gašpera dobila u braku s Primožem Dolenčarom.

Raspletom cijele situacije zadovoljan je i Gašper koji već neko vrijeme s majkom i djedom živi u Zagrebu. – Osjećamo se kao da smo tek počeli živjeti, kao da smo skinuli ruksake pune kamenja i možemo hodati. Sve je bilo u znaku tog procesa, nismo mogli ići na more jer smo znali da nam trebaju dvije tisuće eura za odvjetnika. Osjećam se kao da sam cijele tridesete bila u nekom lošem mraku – iskreno je priznala Anđa koja osim pravne bitke već dvije i pol godine vodi i bitku sa zdravljem otkako joj je dijagnosticirana upala moždane ovojnice.

O planovima za budućnost trenutačno ne razmišlja jer je, kako kaže, sama sebi trenutačno na prvom mjestu. – Najveći prioritet sam si ja – da postanem najbolja verzija sebe, najbolja mama, a za ovo nježno što dođe, otvorena sam – kazala je za kraj Anđa Marić.

>>Anđa Marić ponovno ima razloga za širok osmijeh

>>Anđa Marić: Protiv teške bolesti borim se zdravom prehranom

Rajko i Snježana Dujmić
prisjetila se
Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi
  • Alkana:

    Bravo, Anđo! Sretno sa sinom i ostanite i dalje pozitivni i optimistični! Ako ste ovo svladali, moći ćete i sve ostalo.

  • maddog:

    ajde hvala bogu da još ima razumnih ljudi i da su joj dodijelili dijete!

  • zrixy:

    Bravo susjeda. Neka vam je sa srećom. :)