Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi počeci

Anđa Marić ponovno ima razloga za širok osmijeh

anđa marić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/5
28.04.2014.
u 19:40

Anđa Marić danas je u Puli promovirala svoju prvu knjigu za djecu "Afra", pokazavši kako i dalje ima razloga za osmijeh

Nakon što je nedavno otkrila kako se bori s opakom bolesti, upalom moždanih ovojnica, Anđa Marić je i dalje neiscrpnog duha. Pjevačica i nekadašnja manekenka danas je u Puli na festivalu Monte Librić promovirala svoju prvu knjigu za djecu "Afra", pokazavši kako i dalje ima razloga za osmijeh.

U prepoznatljivo šarenom stilu, ovo su za Anđu dani novih početaka. Nakon dvogodišnje borbe za ozdravljenje i dugogodišnje borbe za skrbništvo na desetogodišnjim sinom Gašparom, Anđa Marić vratila se u javni život, a nakon knjige namjerava oživjeti i svoju pjevačku karijeru.

>>Anđa Marić: Protiv teške bolesti borim se zdravom prehranom

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bljak007
19:59 28.04.2014.

Andja ti si zakon

GA
galway
08:15 29.04.2014.

Anđo, svi smo uz tebe!!!!

marko Šević
11:24 29.04.2014.

Bože, Bože, sto si lipa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije