Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjedila rak dvaput

Anastacia se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji

anastacia
Suzan/Press Association/PIXSELL
01.10.2013.
u 18:06

Anastaciji je prvi put rak dijagnosticiran 2003. godine, a nakon što joj je u veljači ove godine drugi put dijagnosticirana ova bolest, otkazala je dugo planiranu europsku turneju

Pjevačica Anastacia podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji nakon što joj je prije pola godine drugi put dijagnosticiran rak dojke. Pjevačica (46) obavijestila je fanove o ovoj invazivnoj operaciji u sklopu Mjeseca borbe protiv raka dojke.

– U sklopu Mjeseca borbe protiv raka dojke htjela bih iskoristiti ovu mogućnost kako bih podržala borbu koja mi je bliska. Nakon što mi je drugi put dijagnosticiran rak dojke, sada se nalazim u posljednjoj fazi oporavka nakon dvostruke mastektomije. Bilo je to intenzivno putovanje, ali sada se osjećam sjajno i spremna sam početi iduće razdoblje. Rano otkrivanje ove bolesti dvaput mi je spasilo život – priopćila je pjevačica.

Anastaciji je prvi put rak dijagnosticiran 2003. godine, a nakon što joj je u veljači ove godine drugi put dijagnosticirana ova bolest, otkazala je dugo planiranu europsku turneju.

– Danas sve više i više žena obolijeva od ove bolesti i to nema veze s genetikom. Uvjerena sam da je stresan način života prouzročio moju – dodala je.

>>Pjevačici Anastaciji poslije deset godina vratio se rak dojke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije