Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana

Pjevačici Anastaciji poslije deset godina vratio se rak dojke

anastacia
pixsell
28.02.2013.
u 11:14

Zbog toga je primorana odgoditi sve svoje nastupe, turneje i putovanja koja je planirala u skorašnje vrijeme

Pjevačici Anastaciji 2003. godine rak dojke dijagnosticiran je prvi put, a opaka bolest ponovo joj se vratila. Europsku turneju koja je trebala početi 6. travnja u Londonu odgodila je da bi se posvetila oporavku.  Na njenoj službenoj Facebook stranici piše:

– Anastaciji je, nažalost, ponovo dijagnosticiran rak dojke nakon što ga je uspješno pobijedila 2003. godine. Zbog toga je primorana odgoditi sve svoje nastupe, turneje i putovanja koja je planirala u skorašnje vrijeme.

Pjevačica je na to nadodala:
– Osjećam se užasno što moram iznevjeriti sve svoje divne obožavatelje. Slomilo mi je srce to što sam ih razočarala.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar My Style
My Style
13:07 28.02.2013.

Uzasno je besmisleno upotrebljavati glagol "pobediti" rak ! Tu bolest je nemoguce pobediti...ishod se zna unapred...samo je pitanje vremena. Nekome par meseci, nekome 10ak godina pa i vise...ali vidite se opet sigurno !!!

MA
malena27
13:25 28.02.2013.

Danasnja medicina "lijeci" posljedice, a ne uzroke zbog kojih bolesti nastaju. Sve dok je to tako ,farmaceutske kompanije nece ostati bez posla.

PE
peugeot
16:17 28.02.2013.

Bori se, Anastacija, iz sve snage i na sve moguce nacine protiv te opake bolesti koja kosi ljudske zivote ! Zelim Vam svu srecu ovog svijeta i da istrajete u toj teskoj zivotnoj borbi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije