Naslovnica Showbiz Farma

Anamarijin prvi ulazak u štalu

Četvrti tjedan na farmi polako odmiče svom kraju, a odnosi među farmerima konstantno se mijenjaju, baš kao i njihova mišljenja
01. listopada 2015. u 14:13 0 komentara 767 prikaza
farma
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/4

Miriam, koja je inače zadužena za mužnju krava i čišćenje štale, odlučila je ostale farmere naučiti tom poslu. Želja  joj je bila u staju odvesti Annu i Anamariju, a sada joj se to i ostvario. Anamarija je ušla u štalu i to po prvi put u svom životu! - Kaj me tako gledaš? Nemoj me tako gledati jer me strah! - poručila je vidno preplašena Anamarija kravi.

Četvrti tjedan na farmi polako odmiče svom kraju, a odnosi među farmerima konstantno se mijenjaju, baš kao i njihova mišljenja.

Sluškinja Blaženka prvo je svima dala do znanja da na nju ne računaju jer je ona ovog tjedna na godišnjem odmoru, da bi ju kasnije vidjeli kako obavlja kućne zadatke. Također, na žulj joj je stala Anna koju je Blaženka obećala sa sobom odvući u dvoboj. Međutim, u razgovoru s Ivanom, otkrila je kako bi ipak za svog suparnika u duelu odabrala Miriam. - Ja sad svejedno u petak idem van. I izabirem Bubicu na znanje. Ona je dobra na znanju - povjerila se Blaženka Ivanu, na što ju je on priupitao gdje je nestao sportski duh borbe do kraja showa.  - Eto vidiš, dovoljna je noć da se predomisliš! - kazala mu je Blaženka.

Sluga Ivica je također bio stava da u subotu vodi Annu u dvoboj kako bi ju izbacio, no čini se kako je i on promijenio plan. - U rasulu je kuća kakva još nikad nije bila. Zadatke obavili nismo. Ja idem odavde! - požalio se Anni dok su iz bunara zajedno vadili vodu.

Anna, koja je glavna meta slugama, zaključila je kako je u posrijedi sigurno neki njihov novi scenarij. - Promijenili su onaj svoj prijašnji plan samo da ispadnem ja budala - rekla je Anamariji.

>>Još jedan farmer bi htio kući

>>Sluškinja Blaženka odbija raditi

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.