Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znala spol

Ana Jelušić rodila je sina i otkrila koje ime su ona i suprug dali dječaku

Ana Jelušić i Travis Black
Foto: Instagram
1/8
02.02.2021.
u 09:15

Početkom siječnja Ana nam je otkrila kako joj je termin poroda krajem siječnja, ali ni ona ni suprug nisu znali spol djeteta jer su zamolili liječnika da im ne otkriva spol prinove .

Naša bivša skijašica Ana Jelušić Black objavila je fotografiju svog sina kojeg je rodila 27. siječnja. U objavi na Instagramu otkrila je kako su ona i suprug Travis Black sinu dali ime Vito. Početkom siječnja Ana nam je otkrila kako joj je termin poroda krajem siječnja, ali ni ona ni suprug nisu znali spol djeteta jer su zamolili liječnika da im ne otkriva spol prinove jer su htjeli da to bude iznenađenje. 

- Ja sam mama jedne dvogodišnjakinje koja je vrlo aktivna. Svaki dan je na skijama, guram je i vučem po snijegu i ništa od toga mi nije problem. Aktivan život trudnicama je uvijek dobrodošao. Doduše, ove zime nisam skijala jer sam tako obećala suprugu i svojoj mami. Manje zbog toga što bih ja eventualno pala, a više zbog mogućnosti da me netko pokupi na stazi, a u ovim gabaritima ja sam prilično velik cilj - ispričala nam je Ana u intervju početkom siječnja. 

Ana se prije pet godina udala za Kanađanina Travisa Blacka i tada su 2016. godine u njezinoj Rijeci ozakonili svoju petogodišnju vezu u kojoj su postali roditelji male Nine i malog Vite.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:49 02.02.2021.

Vito Corleone.... Marlon Brando. Dobro ime.

MD
mala_domejana
12:55 03.02.2021.

Sretno Ana! Vama, Vašoj djeci i suprugu. Vito je prekrasno ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije