Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Ana je farmera u showu 'Ljubav je na selu' ostavila samog nasred ulice, a sada je objavila fotku iz kreveta i otkrila novi ljubavni status

Foto: RTL
1/6
08.09.2021.
u 16:39

Ana trenutačno još uvijek radi kao medicinska sestra, a često objavljuje fotografije na kojima se vidi da se od sudjelovanja u showu nije mnogo promijenila te da izgleda odlično.

Medicinska sestra Ana Radoš bila je jedna od kandidatkinja koju su mnogi zapazili u 11. internacionalnoj sezoni showa ''Ljubav je na selu''. Ana je u showu burno završila odnos s farmerom Jackom te ga ostavila na ulici nasred Raba i pobjegla u Zagreb. 
Ana je nedavno otkrila da je zauzeta, no sada je potvrdila da ta ljubav nije potrajala.

Naime, kako piše RTL.hr, Ana je na društvenim mrežama napisala je da je prekinula s dečkom, a onda i objavila izazovnu fotku iz kreveta na kojoj je u jednodijelnom badiću.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, Ana trenutačno još uvijek radi kao medicinska sestra, a često objavljuje fotografije na kojima se vidi da se od sudjelovanja u showu nije puno promijenila te da izgleda odlično.

Radoš ima sreće i na poslovnom planu. Nedavno je završila studij sestrinstva, a u planu joj je i novi projekt.  "Obožavam svoj posao koji je i težak i odgovoran, ali kad ga volite, sve je lakše. Planova uvijek ima puno. Sebe smatram ambicioznom ženom i volim neke nove izazove. Radim trenutačno na jednom projektu, čak mogu reći – relativno velikom projektu, ali za sada ne bih o tome. Interesantno je da ponudu za taj projekt nisam dobila zbog emisije jer ljudi koje me žele angažirati nisu ni znali da sam bila u emisiji 'Ljubav je na selu'", kazala je Ana. Podsjetimo, Ana je bila na farmi Jacka Vukoje, Australca. On ju je poveo na romantično putovanje na Rab, a ona ga je ostavila samog nasred ulice. Ipak, kasnije je objasnila zašto je to učinila.  "Mislim da mi je to bio jedini izlaz, jedini način da se maknem od njega. Jack kod mene nema apsolutno nikakve šanse. Da je zadnji muškarac na ovom svijetu, i dalje ne bi imao šanse jer on svoje ponašanje ne može popraviti", rekla je tada Ana.

Podsjetimo, kada se predstavljala u showu kazala je kako voli rolanje po Jarunu i vožnju biciklom. Za sebe je tada rekla i da je vrckava, komunikativna i vesela, ali često i tvrdoglava. Progovorila je i o tome tko je za nju idealan muškarac. Rekla je da je mora poštovati, biti otvoren i zabavan, mora se znati šaliti i prihvatiti šalu na svoj račun. Osim toga, tvrdila je tada, važno joj je da je viši i stariji od nje. Dodala je i da se nada da će u budućnosti pronaći ljubav svog života zbog koje joj se ne bi bio problem i preseliti.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

Komentara 2

LA
Lana2
22:20 08.09.2021.

Odurna ženturača

Avatar gedzo
gedzo
01:00 09.09.2021.

kad nemas u glavi i kad si zgab, onda nabaci fasadu i izbaci joske ako imas. sve za lajk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije